• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Arkadaşım inan kadın doktor erkek doktor diye düşünme (BENDE KADINLARA SICAK BAKMIYORUM O AYRI) AMA SANA ŞÖYLE DİYEYİM BURALARDA ADI GECEN ERKEK DOKTORLARINDA BİR KAÇ HASTASININ SONUCU ÇOK KÖTÜYDÜ... KAVUN DEĞİLKİ KOKLAYASIN BİRAZ ŞANS GALİBA BU İŞLER...

SEVGİLER

Jelesec doğru söylüyor..katılıyorum....bayan mı bay mı fark etmiyor.....hastanın genel durumu, doku yapısı da etkiliyor diye düşünüyorum....bu arada SANIRIM Huzunluguzel_ in ameliyat olduğu doktorla benim doktorum AYNI kişiler....ama bende sorun yok...çok şükür...UMARIM DOKTOR MAHDURU OLANLAR HAKKINI KORUYACAK VE UMİDİ YİTİRMEDEN ARAŞTIRMALARINI SÜRDÜRECEKLER....

Arkadaşlar bende sizlere yaşadığım ameliyatlardan bahsetmek istiyorum.. 99 yılında istanbul etilerde bir doktora meme silikon ve karın germe ameliyatı oldum ameliyat öncesi doktor bana çok fazla ümit verdi ve güzel bir para karşılığında bu ameliyatımı yaptı ve ben bir gece kaldıktan sonra hastaneden ertesi gün taburcu oldum..kendisi bir haftalığına tatile gitti ben 1 günlük ameliyatlıyken.. dayanılmaz ağrılar çekmeye başladım doktoru aradığımızda kendisine cp ten ulaşamadık sekreteride benim yapabileceğim bir şey yok diyordu.. ben başka kliniklere pansumana ve kontrollere gitmeye başladım ve gittiğim yerler biz müdahele yapamayız doktorunun görmesi lazım diyorlardı.. 1 hafta sonra doktor tatilinden döndü bende muayenehanesine etilere gittim dikişlerimi aldı karnımda birikmiş olan ve asıl sancıyı veren sıvıyı dikiş yerime bir şey sokarak boşalttı ve o an rahatladım.. sol göğsümdede meme kol altına doğru yamuk ve diğer mememe göre daha büyüktü. sordum bu böylemi kalacak diye dedi o kendini toparlayacak eğer düzelmezse şuan şiş ufak bir düzeltme yaparım dedi. sonra aradan 1 veya hatırlayamıyorum 2 ay gibi zaman geçti lokal uyuşturma yaptı sol göğsüme ve kesti biçti ama bir türlü dikemedi çünkü dikişi tutturamadı.. bende gözlerimle izliyorum bu durumu.. bu işlemi hastane ortamında değil de, muayanehanesinde yapıyordu.. sonra dikiş tutmayınca mememdeki kesi yerlerini birbirine denk getirerek bantlar attı sargılarla sabitledi bu kaynar dedi banada, ben hayretler içinde olan biteni izliyordum.. arada doktora pansumana gittikçe durumumu görüyordum içler acısı bir haldeydi iltahap akıyordu ve dayanılmaz acı çekiyordum bir kaç ay geçti memedeki akıntı iyleşti ama meme başı sol koluma bakıyordu ve kocaman yara izi kalmıştı. birde silikonu doku altına koyduğu için silikonun her bir tarafını elimle hissedebiliyordum dedim bu meme ne olacak böylemi kalacak, dedi tekrar ameliyat ederim ama bana tekrar ücret ödemen lazım silikonu kas altına takarım memenin şeklini düzeltirim dedi. bende sana 5 kuruş para ödemem bu sizin işiniz düzeltmeniz gerekiyor diyince bana hakaretler etmeye başladı, söyledikleri aynen şu; ''murat 124'ten mercedesmi olur'' bu sözü yüzünden ona dava açtım, avukat tuttum. mahkeme beni adli tıppa gönderdi heyet karşısında incelendim karnımda birikmiş olan sıvıyı bir şey sokup boşalttığı yerde çökme olmuş ve orası mor duruyordu, meme estetiği hiç yok, üstelik meme başı yamuk ve yara izi kalmıştı.. adli tıp doktorları, doktoru bilgisizlik ve tecrübesizlikten hatalı buldular. mahkeme benim lehime doktorun aleyhine devam ederken, benim avukatım doktorla iş birliği içine girmiş duruşmalarıma katılmayarak davamın düşmesine sebep olmuştu ve ben avukatıma dava ne durumda diye sordukça hep bana sen merak etme ben takip ediyorum diyordu.. oysa nice zaman sonra öğrendim ki davam düşmüştü.. aynı zamanda avukat maduruyum :( 2006 yılında Ankarada gatanın doktoruna tavsiye üzerine gittim maduriyetimden bahsettim dedim bu ameliyatımı yaparsanız olurmu, dedi kesinlikle olur ben yaparım hem memeni hem karınını düzeltirim.. bende bunlar yetmezmiş gibi gittim birde göz kapağı estetiğini soktum bu ameliyatlar arasına. ameliyatıma ve ücretime karar verdik ve ben ankarada ameliyata özel bir hastanede yattım. göğsümdeki silikon çıktı damla şeklinde silikon bu sefer kas altına yerleştirildi, bu işlemler meme çevresinden kesilerek yapıldı.. karnımdaki bozuk yerler elden geçti ve göz kağaklarım alındı.. ameliyattan çıktım bir hafta sonra sargılar açıldı karnımda biraz düzelme olmuştu ama memem kötü durumdaydı yani, boş bir balona az su doldurulunca nasıl bir görünüm kazanır aynen öyleydi. dedim bu böylemi kalacak dedi bekle toparlar.. yine toparlamadı tabiki. bu durum 1 sene sürdü ve doktor bu sefer memenin altından ters t şeklinde kasicem doku çıkartıcam bu sefer olur dedi ve ücret istedi bende lanet olsun dedim ve ücreti ödedim ve ameliyatımı 2007 yılında tekrar oldum.. yine dayanılmaz acılar, direnler geberiyorum.. ameliyattan 1 hafta sonra sargılarım açıldı gözlerime inanamadım ağlamaya başladım.. mememin çevresi meme altına uzanan yer ve altı boydan boya kesik ve büzük büzük şekilsiz bir görüntüde dikişli.. inanın meme demeye bin şahit lazımdı.. ama yine toparlamadı, berbat bir görüntüye sahip iki meme taşıyordum.. hayat bana kabus oldu gece gündüz hep aklımda ve ne yapacağımı bilmez bir haldeydim.. ben yine kontrollere gidiyorum durumumu konuşuyorum doktorla.. bana dediki bir ameliyat daha olacaksın ve ben bu sefer nasıl bir yol çizeceğimi biliyorum dedi ve açıkladı. meme dokunu içten meme duvarına şekillendirip sabitlicem ve dış tarafta kalan dokuyuda gerdirip şekil vericem bu ameliyatına bir ünlü doktor daha var aynı klinikte ameliyat yapan o doktorda girecek dedi. bende artık düştüm ya ellerine tamam ama bu sefer son değilmi dedim, bana dedi son.. benden tekrar ücret istedi, ben yine peşin ödememi yaptım ve ameliyata 2008 yılında yattım bu sefer çektiğim acılar hiç dayanılmaz bir haldeydi benim bu ameliyatlarımı hep yazın o buram buram sıcaklarda yaptı. sonra sargılar açıldı meme dış dokumda kocaman açıklıklar var ve ciğer gibi duruyordu içinden hep sıvı geliyordu ben bu ameliyatlarım için ankaraya gidip gelmiş otellerde kalmış pansuman ve kontrollerim için istanbuldan ankaraya mekik dokumuştum. o açık olan dokularım enfekte oldu iltahap akıyordu sürekli.. doktor baktıki bu böyle olmayacak istanbul gata hastanesinden bir arkadaş doktoruna beni yönlendirdi suni deri koydular tutmadı ben aylarca o hastane bu tıp merkezleri dolaştım durdum sabah akşam pansumana gittim ve aylar sonra dokudaki o açıklık kapandı ve kocaman yara izlerim kaldı şekilsiz bir mememle birlikte.. ankaraya tekrar gittim bir 6 ay geçtikten sonra doktora sordum dedim bu ne olacak, bana söylediği aynen şuydu; senin dokun bozuk, çamur gibi estetik tutmuyor.. ben tekrar elimi sürmem sende başka doktora olayım deme macera aramış olursun ve memeni kaybedersin dedi.. bende asıl macerayı siz bana yaşattınız madem dokum bozuktu ve ben 2 kere başka bir doktora ameliyat olmuşken 3 kerede siz ameliyat yaptınız dokumun bozuk olduğunu bunca ameliyattan sonramı anladınız diye tartıştım resmen beni kovmaktan beter etti.. ben bu doktora dava açmak istedim ama; daha önceki doktora açtığım davayı bir avukat yüzünden kaybettiğim için bir avukat daha maduru olmamak için sineye çekmek zoruda kaldım.. aradan 4 sene geçti ve ben hergün baktıkça göz yaşı döküyorum karnımın güzel olmadığı kesin, memem ise daha çok berbat, hatta sağ göz kapağımdada potluk ve şekilsizlik var.. aradan 4 sene geçti dokularım biraz kendini toparlamıştır diye düşünerek ameliyat olmak için doktor araştırmasındayım.. bir kaç doktora gittim düzelir ama çok mükemmel olmaz diyorlar.. artık güvensizlikte var doktorlara karşı içimde.. mevlam herkesin yardımcısı olsun inşllh... bütün doktor maduru arkadaşlarımada büyük geçmiş olsun diyorum.. başınızı ağrıttım kusuruma bakmayın.. ( not; benim ameliyatlarımı yapan, her iki doktorda erkekti ) sevgi ve selamlar..
Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun.İnşallah iyi başarılı bir doktor bulursunda bu sıkıntındanda kurtulursun hayırlısıyla.Dua et cnm bende dua edicem merak etme başarılı doktorlarımızda var ne zorları başarıyolar.Araştır bu forumda da çok doktor isimleri var.Görüş hepsiylede ben inanıyorum bu sıkıntıdan kurtulacağına.

öncelikle yazdıklarını inan üzülerek okudum;çok çok geçmiş olsun ...bir kadın olarak istediğimiz beğenmediğimiz yerlerin düzeltilmesi,araba benzetmesini yapan doktordan fazla birşey beklememek lazım...karşısındaki hastaya böyle bir benzetmeyi yapan doktoru mantığım almıyor...allah böyle doktorlardan uzak etsin...

Ben hep yazarım ve söylerim,her doktorun var iyi ve kötü sonuç yaşayan hastaları...mesela...eser hanımdan forumdan memnun olanda var olmayanda....hasan fındık benim ve yakınımın doktoru..ikimizde memnun kalmadık(ben tekrar başka doktora ameliyat oldum...yakınım revizyon ameliyatı oldu aynı doktora) ama memnun olanda çok...benim kabul edemediğim sen o durumdayken 1 hafta beklemen...telefona bile bakmıyor adam rahatlığa bak...

Bundan sonra inşallah herşey yolunda gider...istediğin sonuca kavuşursun..sevgiler

Jelesec doğru söylüyor..katılıyorum....bayan mı bay mı fark etmiyor.....hastanın genel durumu, doku yapısı da etkiliyor diye düşünüyorum....bu arada SANIRIM Huzunluguzel_ in ameliyat olduğu doktorla benim doktorum AYNI kişiler....ama bende sorun yok...çok şükür...UMARIM DOKTOR MAHDURU OLANLAR HAKKINI KORUYACAK VE UMİDİ YİTİRMEDEN ARAŞTIRMALARINI SÜRDÜRECEKLER....

Saltamcım merhaba...birbirimizden habersiz yazmışız...kalp kalbe karşı:29:

Saltamcım merhaba...birbirimizden habersiz yazmışız...kalp kalbe karşı:29:

Jelesec :))))) aynen ya kalp kalbe karşı demek :)))))..

inanın her doktorun İYİ VE KÖTÜ sonucu olabiliyor....ve hep doktor suçlu da demek yanlış....bilemiyorum ama rastgelmiyor arkadaşlar....gerçekten doktorun hatası varsa MUHAKKAK HAKKINIZI SAVUNUN!!!!

çok şükür 2 ayı geçtim ama hiçbir sorunum yok..ne ameliyat sonrası ağrım oldu, ne de şimdi...hatta verilen ağrı kesicileri bile kullanmamıştım...ve ben şuna da inanıyorum, bişey yapmadan bu işin sonucu olumlu olacağına İNANARAK o işi yapın...pozitif olun..korkmayın....ve unutmayın ki, herşeyde bir hayır vardır...

Son düzenleme:
Jelesec :))))) aynen ya kapl kalbe karşı demek :)))))..

inanın her doktorun İYİ VE KÖTÜ sonucu olabiliyor....ve hep doktor suçlu da demek yanlış....bilemiyorum ama rastgelmiyor arkadaşlar....gerçekten doktorun hatası varsa MUHAKKAK HAKKINIZI SAVUNUN!!!!

çok şükür 2 ayı geçtim ama hiçbir sorunum yok..ne ameliyat sonrası ağrım oldu, ne de şimdi...hatta verilen ağrı kesicileri bile kullanmamıştım...ve ben şuna da inanıyorum, bişey yapmadan bu işin sonucu olumlu olacağına İNANARAK o işi yapın...pozitif olun..korkmayın....ve unutmayın ki, herşeyde bir hayır vardır...

Aman ne güzel Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar: öptüm seni

kısa yazını okudum ....üzüldüm azcık....bilmiyordum üst üste ameliyatı geçirdiğini....geçmiş olsun :(((((.....
Kendine çok iyi bak :))))))öptüm

Canım aman sen üzülme:29: aledaxs nerelerde? aynı doktorun eserleri sizi; evet canım Allaha çok şükür atlattım o günleri,benim için zor bir süreçti...kimse sorun yaşamadan mutlu son yaşasa ne güzel olur...sen artık iyice iyileştin inşallah...bir sıkıntın yok değilmi? çok çok öptüm kendine iyi bak...

kısa yazdım kaçtım...mail adresinden yazışıyordum arkadaşımla

Son düzenleme:
Canım aman sen üzülme:29: aledaxs nerelerde? aynı doktorun eserleri sizi; evet canım Allaha çok şükür atlattım o günleri,benim için zor bir süreçti...kimse sorun yaşamadan mutlu son yaşasa ne güzel olur...sen artık iyice iyileştin inşallah...bir sıkıntın yok değilmi? çok çok öptüm kendine iyi bak...

kısa yazdım kaçtım...mail adresinden yazışıyordum arkadaşımla

Aledax en son yazlık-tatil havasındaydı....:))))...hele ikizlerle uğraşmak ta kolay değil...onun da bir sıkıntısı yoktu...benim de yok çok şükür...sahillerde parlamaktan başka iş düşmüyor artık :)))))))))))))))))

Arkadaşlar bende sizlere yaşadığım ameliyatlardan bahsetmek istiyorum.. 99 yılında istanbul etilerde bir doktora meme silikon ve karın germe ameliyatı oldum ameliyat öncesi doktor bana çok fazla ümit verdi ve güzel bir para karşılığında bu ameliyatımı yaptı ve ben bir gece kaldıktan sonra hastaneden ertesi gün taburcu oldum..kendisi bir haftalığına tatile gitti ben 1 günlük ameliyatlıyken.. dayanılmaz ağrılar çekmeye başladım doktoru aradığımızda kendisine cp ten ulaşamadık sekreteride benim yapabileceğim bir şey yok diyordu.. ben başka kliniklere pansumana ve kontrollere gitmeye başladım ve gittiğim yerler biz müdahele yapamayız doktorunun görmesi lazım diyorlardı.. 1 hafta sonra doktor tatilinden döndü bende muayenehanesine etilere gittim dikişlerimi aldı karnımda birikmiş olan ve asıl sancıyı veren sıvıyı dikiş yerime bir şey sokarak boşalttı ve o an rahatladım.. sol göğsümdede meme kol altına doğru yamuk ve diğer mememe göre daha büyüktü. sordum bu böylemi kalacak diye dedi o kendini toparlayacak eğer düzelmezse şuan şiş ufak bir düzeltme yaparım dedi. sonra aradan 1 veya hatırlayamıyorum 2 ay gibi zaman geçti lokal uyuşturma yaptı sol göğsüme ve kesti biçti ama bir türlü dikemedi çünkü dikişi ***amadı.. bende gözlerimle izliyorum bu durumu.. bu işlemi hastane ortamında değil de, muayanehanesinde yapıyordu.. sonra dikiş tutmayınca mememdeki kesi yerlerini birbirine denk getirerek bantlar attı sargılarla sabitledi bu kaynar dedi banada, ben hayretler içinde olan biteni izliyordum.. arada doktora pansumana gittikçe durumumu görüyordum içler acısı bir haldeydi iltahap akıyordu ve dayanılmaz acı çekiyordum bir kaç ay geçti memedeki akıntı iyleşti ama meme başı sol koluma bakıyordu ve kocaman yara izi kalmıştı. birde silikonu doku altına koyduğu için silikonun her bir tarafını elimle hissedebiliyordum dedim bu meme ne olacak böylemi kalacak, dedi tekrar ameliyat ederim ama bana tekrar ücret ödemen lazım silikonu kas altına takarım memenin şeklini düzeltirim dedi. bende sana 5 kuruş para ödemem bu sizin işiniz düzeltmeniz gerekiyor diyince bana hakaretler etmeye başladı, söyledikleri aynen şu; ''murat 124'ten mercedesmi olur'' bu sözü yüzünden ona dava açtım, avukat tuttum. mahkeme beni adli tıppa gönderdi heyet karşısında incelendim karnımda birikmiş olan sıvıyı bir şey sokup boşalttığı yerde çökme olmuş ve orası mor duruyordu, meme estetiği hiç yok, üstelik meme başı yamuk ve yara izi kalmıştı.. adli tıp doktorları, doktoru bilgisizlik ve tecrübesizlikten hatalı buldular. mahkeme benim lehime doktorun aleyhine devam ederken, benim avukatım doktorla iş birliği içine girmiş duruşmalarıma katılmayarak davamın düşmesine sebep olmuştu ve ben avukatıma dava ne durumda diye sordukça hep bana sen merak etme ben takip ediyorum diyordu.. oysa nice zaman sonra öğrendim ki davam düşmüştü.. aynı zamanda avukat maduruyum :( 2006 yılında Ankarada gatanın doktoruna tavsiye üzerine gittim maduriyetimden bahsettim dedim bu ameliyatımı yaparsanız olurmu, dedi kesinlikle olur ben yaparım hem memeni hem karınını düzeltirim.. bende bunlar yetmezmiş gibi gittim birde göz kapağı estetiğini soktum bu ameliyatlar arasına. ameliyatıma ve ücretime karar verdik ve ben ankarada ameliyata özel bir hastanede yattım. göğsümdeki silikon çıktı damla şeklinde silikon bu sefer kas altına yerleştirildi, bu işlemler meme çevresinden kesilerek yapıldı.. karnımdaki bozuk yerler elden geçti ve göz kağaklarım alındı.. ameliyattan çıktım bir hafta sonra sargılar açıldı karnımda biraz düzelme olmuştu ama memem kötü durumdaydı yani, boş bir balona az su doldurulunca nasıl bir görünüm kazanır aynen öyleydi. dedim bu böylemi kalacak dedi bekle toparlar.. yine toparlamadı tabiki. bu durum 1 sene sürdü ve doktor bu sefer memenin altından ters t şeklinde kasicem doku çıkartıcam bu sefer olur dedi ve ücret istedi bende lanet olsun dedim ve ücreti ödedim ve ameliyatımı 2007 yılında tekrar oldum.. yine dayanılmaz acılar, direnler geberiyorum.. ameliyattan 1 hafta sonra sargılarım açıldı gözlerime inanamadım ağlamaya başladım.. mememin çevresi meme altına uzanan yer ve altı boydan boya kesik ve büzük büzük şekilsiz bir görüntüde dikişli.. inanın meme demeye bin şahit lazımdı.. ama yine toparlamadı, berbat bir görüntüye sahip iki meme taşıyordum.. hayat bana kabus oldu gece gündüz hep aklımda ve ne yapacağımı bilmez bir haldeydim.. ben yine kontrollere gidiyorum durumumu konuşuyorum doktorla.. bana dediki bir ameliyat daha olacaksın ve ben bu sefer nasıl bir yol çizeceğimi biliyorum dedi ve açıkladı. meme dokunu içten meme duvarına şekillendirip sabitlicem ve dış tarafta kalan dokuyuda gerdirip şekil vericem bu ameliyatına bir ünlü doktor daha var aynı klinikte ameliyat yapan o doktorda girecek dedi. bende artık düştüm ya ellerine tamam ama bu sefer son değilmi dedim, bana dedi son.. benden tekrar ücret istedi, ben yine peşin ödememi yaptım ve ameliyata 2008 yılında yattım bu sefer çektiğim acılar hiç dayanılmaz bir haldeydi benim bu ameliyatlarımı hep yazın o buram buram sıcaklarda yaptı. sonra sargılar açıldı meme dış dokumda kocaman açıklıklar var ve ciğer gibi duruyordu içinden hep sıvı geliyordu ben bu ameliyatlarım için ankaraya gidip gelmiş otellerde kalmış pansuman ve kontrollerim için istanbuldan ankaraya mekik dokumuştum. o açık olan dokularım enfekte oldu iltahap akıyordu sürekli.. doktor baktıki bu böyle olmayacak istanbul gata hastanesinden bir arkadaş doktoruna beni yönlendirdi suni deri koydular tutmadı ben aylarca o hastane bu tıp merkezleri dolaştım durdum sabah akşam pansumana gittim ve aylar sonra dokudaki o açıklık kapandı ve kocaman yara izlerim kaldı şekilsiz bir mememle birlikte.. ankaraya tekrar gittim bir 6 ay geçtikten sonra doktora sordum dedim bu ne olacak, bana söylediği aynen şuydu; senin dokun bozuk, çamur gibi estetik tutmuyor.. ben tekrar elimi sürmem sende başka doktora olayım deme macera aramış olursun ve memeni kaybedersin dedi.. bende asıl macerayı siz bana yaşattınız madem dokum bozuktu ve ben 2 kere başka bir doktora ameliyat olmuşken 3 kerede siz ameliyat yaptınız dokumun bozuk olduğunu bunca ameliyattan sonramı anladınız diye tartıştım resmen beni kovmaktan beter etti.. ben bu doktora dava açmak istedim ama; daha önceki doktora açtığım davayı bir avukat yüzünden kaybettiğim için bir avukat daha maduru olmamak için sineye çekmek zoruda kaldım.. aradan 4 sene geçti ve ben hergün baktıkça göz yaşı döküyorum karnımın güzel olmadığı kesin, memem ise daha çok berbat, hatta sağ göz kapağımdada potluk ve şekilsizlik var.. aradan 4 sene geçti dokularım biraz kendini toparlamıştır diye düşünerek ameliyat olmak için doktor araştırmasındayım.. bir kaç doktora gittim düzelir ama çok mükemmel olmaz diyorlar.. artık güvensizlikte var doktorlara karşı içimde.. mevlam herkesin yardımcısı olsun inşllh... bütün doktor maduru arkadaşlarımada büyük geçmiş olsun diyorum.. başınızı ağrıttım kusuruma bakmayın.. ( not; benim ameliyatlarımı yapan, her iki doktorda erkekti ) sevgi ve selamlar..

canım benim ya. okurken kalbim sıkıştı resmen. bende yeni ameliyatlıyım. (meme dikleştirme) ameliyat öncesi narkozdan çıkamamaktan, ameliyat sonrası meme başlarımın çürümesinden (çünkü bu sitede öyle acı tecrübeler okudum ki) çok ama çok korktum. iyi doktora rastlamak gerçekten büyük bir şans. yaşadıkların ne dehşet şeyler. inşallah bundan sonra her şey iyi gider. dualarım seninle...

sevgili arkadaşım.....okudum ve çok üzüldüm...inan üst üste bunları yaşamak ve hayal kırıklığına uğramak çok zor birşey....kessinlikle umitsiz olma!!!! zor ama gene de iyice doktoru araştırıp ameliyat ol. bu forumda konuyla ilgili belki Arzum yardımcı olabilir. hem bilgili hem doktoru iyidi hatırladığım kadarıyla...ama ne olur umitli ol!!!! dualarım seninle...İNŞALLAH HERŞEY DÜZELİR.....Kendine çok dikkat et lütfen ...

güzel kalpli arkadaşım Allah sizlerden razı olsun.. bende bu foruma yeni üye oldum ve arzum canım arkadaşım benimle ilgilenmekte ve onun ameliyat olduğu doktora kendisinle beraber gidicez birde hasan fındıktan fikir alıcaz.. ümidimi yitirmedim yine ayaktayım.. Allahın izniyle inşllh bende sağlığıma ve güzel bir görüntüye sahip olacağım... benim ameliyatlarımı yapan doktorlar için ben sadece caniler diyorum.. para için kimse kimsenin dünyasını yıkamaz zaten haklarıda yok ama maalisef dünyalarımızı karatttılar :( dualarınızı bekliyorum.. benimde dualarım tüm doktor maduru olan arkadaşlarım için ve yeni ameliyat olacaklar içindir.. sevgiyle kalın...

Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun.İnşallah iyi başarılı bir doktor bulursunda bu sıkıntındanda kurtulursun hayırlısıyla.Dua et cnm bende dua edicem merak etme başarılı doktorlarımızda var ne zorları başarıyolar.Araştır bu forumda da çok doktor isimleri var.Görüş hepsiylede ben inanıyorum bu sıkıntıdan kurtulacağına.

canım çok teşekkür ederim.. bende umudumu yetirmiş değilim ama beni ürküten doktorlarda oldu.. sanırım revizyon ameliyatlarında kendini başarılı görmüyorlar, yada bu 6. ameliyatım olacağı için riskemi girmek istimiyorlar bilemiyorum, bu ameliyatı yapamam diyorlar :(

canım çok teşekkür ederim sağolun... bir kaç doktorla görüşme yaptım şuan en olumlu konuşan ve ameliyatınında arkasında kalırım diyen deniz küçükkaya oldu.. beni çok iyi dinledi.. çok süper olmasını bekleme ama emin ol bu halinden çok güzel olur dedi.. ama bazı doktorlar ben bu ameliyatı kesinlikle yapamam dediler.. ya revizyon ameliyatlarında kendilerini başarılı göremiyorlar yada bunca ameliyatımdan sonra kendilerini riske atmak istemiyorlar bilemiyorum... umudumu yitirmiş değilim Allahım nefes verdiği sürece araştırmalarımı devam ettiricem.. dualarınız için Allah hepinizden razı olsun iyiki bu foruma girmişim ve iyiki sizleri tanımışım hepinize sevgilerimi gönderiyorum :)

Son düzenleme:
öncelikle yazdıklarını inan üzülerek okudum;çok çok geçmiş olsun ...bir kadın olarak istediğimiz beğenmediğimiz yerlerin düzeltilmesi,araba benzetmesini yapan doktordan fazla birşey beklememek lazım...karşısındaki hastaya böyle bir benzetmeyi yapan doktoru mantığım almıyor...allah böyle doktorlardan uzak etsin...

Ben hep yazarım ve söylerim,her doktorun var iyi ve kötü sonuç yaşayan hastaları...mesela...eser hanımdan forumdan memnun olanda var olmayanda....hasan fındık benim ve yakınımın doktoru..ikimizde memnun kalmadık(ben tekrar başka doktora ameliyat oldum...yakınım revizyon ameliyatı oldu aynı doktora) ama memnun olanda çok...benim kabul edemediğim sen o durumdayken 1 hafta beklemen...telefona bile bakmıyor adam rahatlığa bak...

Bundan sonra inşallah herşey yolunda gider...istediğin sonuca kavuşursun..sevgiler

canım doktor ameliyat sonucunda başarı elde edemeyince ve ben bu nasıl bir meme diye sorunca bana murat 124 ten mercedesmi olur sözü üzerine kendisinden davacı olmuştum ve avukatım yüzünden davam düşmüştü... birde her ameliyatlarımda benden sürekli ücret talep ettiler.. ben bu ameliyatlarıma inanın servet ödememe rağmen berbat bir durumdayım.. sürekli doktor araştırmaktayım ve her gittiğim doktorların muayenesi sonucu bana söyledikleri ilk söz off çok kötü bir ameliyat bu..! aynen öyle çok kötü durumdayım.. benim ameliyatımda başarısız olan doktor bir başka hastanın ameliyatında başarılıda olabiliyor valla şansımız Allaha kalmış.. inşllh mevlam hepimizin yardımcısı olsun.. bir yakınının revizyon ameliyatı olduğundan bahsetmişsin sorunu neydi ve kim düzeltme ameliyatını yaptı öğrenmek isterim.. sevgiler

Son düzenleme:
arkadaşlar çok haklısınız.. kadın doktor, erkek doktor diye bir şey yok... gerçektende biraz şans olması gerekiyor.. doktorların o anki ruh durumlarınamı bağlı birazda ameliyatlar anlamış değilim... ben hiç kimseye özel msj atamıyorum bana olumsuz ameliyat yapmış doktorların isimlerini özelden msj atarsanız sevinirim. en azından o doktorlara ameliyat için görüşmeye gitmem yada ameliyat olmam.. sevgiler...

Canım ilgin için çok teşekkür ederim.. Hakkımı aramıyorum çünki buna hiç vaktim maddi durumumda izin vermiyor şu ara hakkımı allaha havele ettim ben o dr u şu ara.. İnan hiç iyi değilim hala.. Doktorumla hiç görüşmüyoruz kesinlikle ilgilenmiyorlar hatta geçtiğimiz gün son halimin resmini çekip doktoruma gönderdim altına şu not u yazdım. ..... dr hanım memelerimin son halini size gönderdim görün bakın belki hastanızın son halini merak etmişsinzdir yada ÖNCESİ SONRASI yapımından kullanırsınz diye mail gönderdim kendisine yardımcısıda bana dr hanım size söylediği gibi tekrar kendinizi hazır hissetiğinizde düzeltir...:18::18:

estetisyen arkadaşım durumun benim durumdan daha kötü olmuş inan çok üzüldüm senin yazdıklarını okurken başımıza durup dururken gelenler için isyan ettim yazıkkk bu nasıl olur daha insan olamayı başaramamışken doktor nasıl olmuş bu şahıslar hayret şaka gibi.. arkadaşım tekrar tekrar nasıl cesaret ettin..

arkadaşlık talebini kabul ettim fotolarımı görebilirsin canım.. görüntülermiz benziyormu bak bakalım

canım çok teşekkür ederim sağolun... bir kaç doktorla görüşme yaptım şuan en olumlu konuşan ve ameliyatınında arkasında kalırım diyen deniz küçükkaya oldu.. beni çok iyi dinledi.. çok süper olmasını bekleme ama emin ol bu halinden çok güzel olur dedi.. ama bazı doktorlar ben bu ameliyatı kesinlikle yapamam dediler.. ya revizyon ameliyatlarında kendilerini başarılı göremiyorlar yada bunca ameliyatımdan sonra kendilerini riske atmak istemiyorlar bilemiyorum... umudumu yitirmiş değilim Allahım nefes verdiği sürece araştırmalarımı devam ettiricem.. dualarınız için Allah hepinizden razı olsun iyiki bu foruma girmişim ve iyiki sizleri tanımışım hepinize sevgilerimi gönderiyorum :)

arkadaşım sen denizlide misin deniz küçükkaya servergazideydi.. çok iyi bir dr o ben görmedim bilmem ama .. memesi alınmış bi kadına karnında aldığı yağlarla sıfırdan meme yapmış gazetelere çıkmıştı.. tabii aynı dr dan bahsediyorsak.. bu konuyu baştan okumadım.. bi okuyayım

Back
X