Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr bakın hele sata 6 gün var erken gbelik testi yaptm silik çizgi var
Sizce??????
[
Kızlarr bakın hele sata 6 gün var erken gbelik testi yaptm silik çizgi var
Sizce??????
Evet gözüküyor moralinizi bozmak istemem fakat benimde böyle oldu 3 gün varken hatta dün test yaptım aynı bu şekilde cıktı. Kahverengi lekelenmem oldu hamileyim diye düşündüm bugün regl başladı. Ama tabi sizde öyle olmayabilir Rabbim sizin kucağınızi bos bırakmasın ben çok üzüldüm siz üzülmeyinKızlarr bakın hele sata 6 gün var erken gbelik testi yaptm silik çizgi var
Sizce??????
Ben de 6 gün kala aynı testle aynı siliklikte bir çizgi ile öğrendim. Yalnız 6 gün kimyasal olma riskini ortadan kaldırmak için çook erken, o yüzden “döllenme olmuş ama hamileliğe doğru gidecek mi henüz kesin değil” diye düşünerek geçirdim adete kalan günlerimi. Adete iki gün kala ve adet günü test yaptırarak da emin oldum. Sen de bir kaç gün daha bekleyip yine test yap, çizgi yine çıkarsa kan ver derim.Kızlarr bakın hele sata 6 gün var erken gbelik testi yaptm silik çizgi var
Sizce??????
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
Kan testi yaptımız mı sonuç ne çıktoÜsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
<2.00 cıktı. Yanı negatif. Ama hala adet olmadım. Bugün 7 gün geçti. Bi daha da test yapamadım. Kan testi yanlış olabilir mi onu düşünüyormKan testi yaptımız mı sonuç ne çıkto![]()
Geç döllenmeyse çıkmaması normal yine kan verin hala yoksa kadın doğuma gidin<2.00 cıktı. Yanı negatif. Ama hala adet olmadım. Bugün 7 gün geçti. Bi daha da test yapamadım. Kan testi yanlış olabilir mi onu düşünüyorm
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi testleri kullandın ve yumurtlamada tam koyuluk yakaladın mı?Kızlar cok şükür hamileyim Allah isteyen herles3 nasip etsin 1 yıldır ne yaptıysam olmadı ovulasyon testi ile ilk denemmde olsu cok şükür
Hangi ovulasyon la canım hayırlı olsun inşallahKızlar cok şükür hamileyim Allah isteyen herles3 nasip etsin 1 yıldır ne yaptıysam olmadı ovulasyon testi ile ilk denemmde olsu cok şükür