• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test??

Gebelik

• Var

OY: 12 75,0%
  • Yok

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16
Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???:KK64:Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917

Maşallah canım bariz belli hiçte silik değil hemde 2 gün kala ohh maşallah tebrik ediyorum kuzum hamilesinnnn :anneadayı:

Allah Allah çok garip bariz iki çizgi gözüküyordu nasıl oldu şaşırdım valla. Peki adet oldunmu günün ne kadar geçti
Yok cnm adet olmadım zaten duzensizdir bnm adetlerim. Ne zaman olur Allah bilir :halay:ama iki gündür göğüslerim ağrıyor, belki olacagim bilmiyorum ama hicc gelecek gibi de degil. Bazen adet olacagim diyorum hicbisey yok. Dengem bozuldu:KK70:sen nasilsn cnm, kuzular napiyo:KK68:

Merhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmi
IMG_20181226_100908.jpg
IMG_20181226_101948.jpg
IMG_20181226_101927.jpg
IMG_20181226_100908.jpg

Merhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmiEki Görüntüle 2219061 Eki Görüntüle 2219062 Eki Görüntüle 2219063 Eki Görüntüle 2219061
Daha erken bence . Var gibi ama adet gününüzü bekleyin şimdi kan tahlili yaptırsanız bile yeniden artış oldumu diye yaptırmanız gerekecek beklemeniz en iyisi

Merhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmiEki Görüntüle 2219061 Eki Görüntüle 2219062 Eki Görüntüle 2219063 Eki Görüntüle 2219061

Canım testi çok çok erken yapmışsın. evet çizgin görünüyor eğer beklemek istemiyorsan iki gün sonra yap tekrar. Karşılaştır.

Bence hamilesin canım çünkü çizgin pembe duruyor. Ovulasyonun üzerinden de 10 gün geçmiş yarın sabah ilk idrarla bir daha yap koyulasmayi takip et

Yok cnm adet olmadım zaten duzensizdir bnm adetlerim. Ne zaman olur Allah bilir :halay:ama iki gündür göğüslerim ağrıyor, belki olacagim bilmiyorum ama hicc gelecek gibi de degil. Bazen adet olacagim diyorum hicbisey yok. Dengem bozuldu:KK70:sen nasilsn cnm, kuzular napiyo:KK68:

Bayadır girmedim siteye canım , nasılsın neler oldu varmı bi gelişme güzel haberler duymak istiyorum :halay:

Back