• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test??

Gebelik

• Var

OY: 12 75,0%
  • Yok

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???:KK64:
20181206_213812.jpg
20181206_213805.jpg

Bu belirgin bir silik.yani gebelik var gorunuyor kesinlikle iki gn snratekrarla silil testin belirginlesmesi gerekiyor. Aksi takdirde kan ver . ben ce gebelik var simdiden hayirli olsun:)

Bu belirgin bir silik.yani gebelik var gorunuyor kesinlikle iki gn snratekrarla silil testin belirginlesmesi gerekiyor. Aksi takdirde kan ver . ben ce gebelik var simdiden hayirli olsun:)
Ayyy cok tsk ederim cnm bnm, adet gunumde bidaha yapacagim. Insallah neti görürüm :dua: Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah:dua::KK15:

Ayyy cok tsk ederim cnm bnm, adet gunumde bidaha yapacagim. Insallah neti görürüm :dua: Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah:dua::KK15:
Allah izin verirse goreceksn merak etme. Cunku bariz cizgi var insallah yan8lmayiz. Kendinede dikkat et ne olur ne olmaz. Darisi basima ve tum isteynlere:) :)

Allah izin verirse goreceksn merak etme. Cunku bariz cizgi var insallah yan8lmayiz. Kendinede dikkat et ne olur ne olmaz. Darisi basima ve tum isteynlere:) :)
Ayyyy cnm bnm insallah en kisa zamanda seninde pozitif sonucunu goruruz ve sevincini paylasiriz:dua: dualarim sizin icin, insallah insallah bu duyguyu sende yasarsin kuzum:dua::KK200:

Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???:KK64:Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
Canım merhaba .. Bende de aynı durum oldu . Adetim 2 gün gecikti . Test yaptım . Silik çizgi çıktı . Hayırlı olsun hamilesin mesajları falan yazan oldu . Ama testi ertesi gün tekrarladığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı bu sefer . Bikaç gün bekliyim dedim . Testlerin hassastık oranından kaynaklıdır belki diye düşündüm . Aradan 2-3 gün geçti adet olmuştum . Bence testi tekrarla . İnşallah hamilesindir ..

Canım merhaba .. Bende de aynı durum oldu . Adetim 2 gün gecikti . Test yaptım . Silik çizgi çıktı . Hayırlı olsun hamilesin mesajları falan yazan oldu . Ama testi ertesi gün tekrarladığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı bu sefer . Bikaç gün bekliyim dedim . Testlerin hassastık oranından kaynaklıdır belki diye düşündüm . Aradan 2-3 gün geçti adet olmuştum . Bence testi tekrarla . İnşallah hamilesindir ..
Haklısın elbet cnm, oyle kesin hamileyim gozuyle bakmıyorum zaten ne olur ne olmaz die:KK48:hayirlisi ne ise o olsun. En iyisini Rabbim bilir hepimiz icin. Sende en kisa zamanda cift cizgiyi gorur müjdeyi alirsin cnm bnm. Rabbimm gonlumuzdekini nasip eder insallah cumlemize:dua::KK200:

Haklısın elbet cnm, oyle kesin hamileyim gozuyle bakmıyorum zaten ne olur ne olmaz die:KK48:hayirlisi ne ise o olsun. En iyisini Rabbim bilir hepimiz icin. Sende en kisa zamanda cift cizgiyi gorur müjdeyi alirsin cnm bnm. Rabbimm gonlumuzdekini nasip eder insallah cumlemize:dua::KK200:
Aminnn canım benim cümlemize inşallahhh

Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???:KK64:Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
canım bu sabah yapsan daha belirgin çıkardı bi fikrimiz olabilirdi ama kuruma çizgisi de olma ihtimali var sonradan çıkan çizgilerde? İnşallah pozitiftir

İnşallah hamilesinizdir fakat iki saat sonunda çizgi bu şekilde oldu diyorsunuz. Test beklediği için çıkan bir çizgiye benziyor. Aynısını çok yaşadım ama hiçbirinde de hamilelik yoktu.

Kizlar bu sabah yaptim hiçbir şey çıkmadı, şaşırdım . Dunki testim once silikti sonra biraz koyulasmisti. Bugun ise hicbisey yoktu. Hayirlisi Rabbim den. Insan belli bir sure korunup cocuk istediginde galiba vucudun dengesi bozuluyor. Artik hicbir belirtiyi kaale almayacagim. Herseyin hayirlisi diyorum. Umarim sizlerden guzel haberler alirim kizlar:dua::KK200::KK15:

Back