- 19 Kasım 2014
- 16
- 16
- 38
- 36
- Konu Sahibi seytu_seytu
-
bu yüzden umutlanmak istemiyorumbirkaç saat sonra çıkması buharlaşmadan kaynaklanıyormuş canım ilk 10 dk içinde silik çıkıyorsa hamilesin kesin. ama birkaç saat sonra çıkıyorsa olmayabilirsin. bende daha önce olmuştu böyle sonra çok hayal kırıklığı yaşadım. umarım hamilesindir...
Canım bence de hamilesin gibi görünüyor. Hemen yarın git kanda baktır. Ama yine de çok umutlandırmak da istemem.arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!
Canım bnce gidip kan verarkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!
Canım ama diyor ki birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı diyor. Gebelik testlerinin çoğunun içinde yazar. İlk on dakikadan sonra çıkan pozitif sonuçları dikkate almayınız diye. Kızı umutlandırmayın. Ben de yaşadım bu durumu sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradımikinci çizgisilikse tebrikler hamilesin :) tecrübeyle sabit kan testi yaptır .adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptığına da bağlı bu durum
Canım ama diyor ki birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı diyor. Gebelik testlerinin çoğunun içinde yazar. İlk on dakikadan sonra çıkan pozitif sonuçları dikkate almayınız diye. Kızı umutlandırmayın. Ben de yaşadım bu durumu sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradım
arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!
bencede bıkac gun daha bekleyıp öle yaptır canım kan testını...teste gelınce silik cıkıınca gebe kalanda var ama ne zaman cıktıgına ne kadar surede cıktıgına bağlı !!!inş hamişsindir rabbım isteyen herkese verir AMİNNNNkızlar bende bugün idrar testi yaptım birinci çizgi çok belirgin ikinci çizgi görünüo ama açık yani öle koyu renk değil birinci gbi dün adet olmm lazımdı. acaba bnde hamilemiyim kan vercem ama bi iki gün daha beklim diyorum
tebrık ederım Allah kucagına sag saglım almayı nasıp etsın reglı gectıkten sonra yapılan testler pek yanlıs cıkmıyo ve ıkıncı gıbı koyu deıl dedıgın gıbı acık renkte oluyo ıns kan tahlılınde pozıtıf cıkarkızlar bende bugün idrar testi yaptım birinci çizgi çok belirgin ikinci çizgi görünüo ama açık yani öle koyu renk değil birinci gbi dün adet olmm lazımdı. acaba bnde hamilemiyim kan vercem ama bi iki gün daha beklim diyorum
amin canim insallah .bn birazda ewhamliyim:) gecen temizlik yaparkn domestos kullndm mecbur acaba zarari olmusmudr diye dolasiyorum etrafta insallh kotu bisey olmztebrık ederım Allah kucagına sag saglım almayı nasıp etsın reglı gectıkten sonra yapılan testler pek yanlıs cıkmıyo ve ıkıncı gıbı koyu deıl dedıgın gıbı acık renkte oluyo ıns kan tahlılınde pozıtıf cıkar
yokkız bıse olmaz benım bı arkadasım var domestosa aşık resmen doguma gıderken bıle evını domestosla sıldı oyle gıttı doguma cok saglıklı oglu var ama kımyasal sen yınede uzak dur fazla ugrasmaamin canim insallah .bn birazda ewhamliyim:) gecen temizlik yaparkn domestos kullndm mecbur acaba zarari olmusmudr diye dolasiyorum etrafta insallh kotu bisey olmzsaglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallh varsa hsmilelik.
yokkız bıse olmaz benım bı arkadasım var domestosa aşık resmen doguma gıderken bıle evını domestosla sıldı oyle gıttı doguma cok saglıklı oglu var ama kımyasal sen yınede uzak dur fazla ugrasma
tmm cnm sagol:).ama daha kan vermedim bekliorum bi iki gun daha cokda heycanliyim bakalik hamilemiyim:)yokkız bıse olmaz benım bı arkadasım var domestosa aşık resmen doguma gıderken bıle evını domestosla sıldı oyle gıttı doguma cok saglıklı oglu var ama kımyasal sen yınede uzak dur fazla ugrasma
sonucu paylaş canm mutlka bende merak ettım valla :)tmm cnm sagol:).ama daha kan vermedim bekliorum bi iki gun daha cokda heycanliyim bakalik hamilemiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?