• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik test yardım lütfen !!!

cpk heycnlndim nabzim 100cikti:) 6si ile8inse korunmdik saglikli sihhatli olur insallh

canim hittim saglik ocagina hamileyim degerim1076doktr norml dedi hemsire sanki fazla dedi. sizce nasil.yarin kadin doguma gidecegim insallh kesede gorunur.ilk seferde tutmus dedi hemsire yoksa ikiz mi dedi hatta :)
Hayirli olsun canim darisi basimiza erken tutunmustur belki

seytu_seytu, post: 37933042, member: 638808"]arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!:KK43::110::110:[/QUOTE]
Gunaydin cnm bende dun aksam test yaptim negatifti daha sonra esim atmama izin vermedi bak gor bi iki saate cift cizgi olucak dedi inanmadim dalga geciyor sandim gece uyuya kaldigim icin sabah ilk isim teste bakmak oldu ve senin 2.fotodaki gibi cizgi vardi yani 2.cizgi T den biraz kaymisti regl 1aralik cnm yardimci olurmusun kafam karisti esim bnu nasil hissetti o test dogrumu gordugumden beri dusunuyorum

seytu_seytu, post: 37933042, member: 638808"]arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!:KK43::110::110:
Gunaydin cnm bende dun aksam test yaptim negatifti daha sonra esim atmama izin vermedi bak gor bi iki saate cift cizgi olucak dedi inanmadim dalga geciyor sandim gece uyuya kaldigim icin sabah ilk isim teste bakmak oldu ve senin 2.fotodaki gibi cizgi vardi yani 2.cizgi T den biraz kaymisti regl 1aralik cnm yardimci olurmusun kafam karisti esim bnu nasil hissetti o test dogrumu gordugumden beri dusunuyorum[/QUOTE]
Tekrarla testi en iyisi ne olur ne olmaz :KK76:

Amin canım git gelde haber ver bari :KK46:
Canim gittim sabh foktor hanim almiyomus kimseyicok yogunmus acmadilar sistemi bnde geldim iki hafta snra randevu alirim anck.netten:(hemsirede cok merak ediyosan erzuruma git dedi bisey olmz iki hafta bekle dedi :(bayburtta calisiyoruz bitek devlet hastanesi var moralim bozuldu valla :(

Gunaydin cnm bende dun aksam test yaptim negatifti daha sonra esim atmama izin vermedi bak gor bi iki saate cift cizgi olucak dedi inanmadim dalga geciyor sandim gece uyuya kaldigim icin sabah ilk isim teste bakmak oldu ve senin 2.fotodaki gibi cizgi vardi yani 2.cizgi T den biraz kaymisti regl 1aralik cnm yardimci olurmusun kafam karisti esim bnu nasil hissetti o test dogrumu gordugumden beri dusunuyorum
Tekrarla testi en iyisi ne olur ne olmaz :KK76:[/QUOTE]
Canim bn adetim bigun gecti yapmistim o zmn ilk cizgi cok belli ikincisi ailik sekilde belliydi hamileymisim.yalniz ustunde testin yirmi dakikadan snraki gecerli sonuc degildr diyor.bnce sen az sabret bisey kalmamis adetin gecerae ertesi gun bile olsa yap bu sefer testi.insallh guzel haber sendende aliriz.bence kan testi yaptr.benimde ilk hamileligim cok heycanliyim.daha ultrasyonda goremedim doktr hanim yogunmus :(

Canim gittim sabh foktor hanim almiyomus kimseyicok yogunmus acmadilar sistemi bnde geldim iki hafta snra randevu alirim anck.netten:KK43:hemsirede cok merak ediyosan erzuruma git dedi bisey olmz iki hafta bekle dedi :KK43:bayburtta calisiyoruz bitek devlet hastanesi var moralim bozuldu valla :KK43:
Canim su an tahmini kac haftalik ki cunku 5 haftaliktan önce gözükmüyor kese

bazı gebelerde idrar testi geç cvp verebiliyor beklenen adet tarihinzizden 10 gün geçse bile idrarda çıkmayabilir. hatta kandada görünmeyebiliyor nedeni geç döllenme olası. ben hamile kaldığımda beklenen adet tarihimden 10 gün sonrasında idar testi yaptım çıkmadı 11 gün sonra kan testi yaptım yine çıkmadı 15. gün idrar testi yaptım silik çıktı.16. gün kan testini yeniledim ancak o zaman çıkmıştı. eğer silik çizgi çıkıyorsa gebelik var demek. birkaç gün sonra tekrarlarsanız b hcg değeri yükseleceğinden daha net bir çizgi görünecektir

Evet son adetin ilk gününe bakiliyor gitsen görünür yani Kıyamam ya
Beklim bakalim bi iki hafta daha insanlar anlamio hemsireye gormk istiyprum ultrasyonda diyorum acik bi durumun yok bekliceksin dio agladim aglicam moralim bozldu.ogretmnim her zmn izin alamiyorum desemde anlays sifirr :( saglikli olsunda napim beklerim

Beklim bakalim bi iki hafta daha insanlar anlamio hemsireye gormk istiyprum ultrasyonda diyorum acik bi durumun yok bekliceksin dio agladim aglicam moralim bozldu.ogretmnim her zmn izin alamiyorum desemde anlays sifirr :KK43: saglikli olsunda napim beklerim
cok cok fazla anlayissizlar ya benimde kramp ve agrim var dedim ebe olur oyle dedi bakmadi bile cok şükür bu kadar da oldu hamilesin ya gerisi de olur insallah

seytu_seytu, post: 37933042, member: 638808"]arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!:KK43::110::110:
Gunaydin cnm bende dun aksam test yaptim negatifti daha sonra esim atmama izin vermedi bak gor bi iki saate cift cizgi olucak dedi inanmadim dalga geciyor sandim gece uyuya kaldigim icin sabah ilk isim teste bakmak oldu ve senin 2.fotodaki gibi cizgi vardi yani 2.cizgi T den biraz kaymisti regl 1aralik cnm yardimci olurmusun kafam karisti esim bnu nasil hissetti o test dogrumu gordugumden beri dusunuyorum[/QUOTE]
mrb cnm öncelikle regl gününün geçmesi bekle ve tekrar test yap birde sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur ...ben yaptıgımdada bır kac saat sonra cıktı ama hala kan testı yaptırmadım olumsuz sonuc almaktan korktugum ıcın yanı hala bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım :( kımı 10 dk dan sonrası negatıf hamıle olmazsnz dıo ama saatler sonra cıft cızgı cıkıp hamıle kalanda var yanı ümit var :) dıkkat et kendıne ne umutlan ne de umutlanma ama inşşşşşşşşş vardır bebişin sonucunu yaz tekrar haberleşelım :)

mrb cnm öncelikle regl gününün geçmesi bekle ve tekrar test yap birde sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur ...ben yaptıgımdada bır kac saat sonra cıktı ama hala kan testı yaptırmadım olumsuz sonuc almaktan korktugum ıcın yanı hala bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım :KK43: kımı 10 dk dan sonrası negatıf hamıle olmazsnz dıo ama saatler sonra cıft cızgı cıkıp hamıle kalanda var yanı ümit var :) dıkkat et kendıne ne umutlan ne de umutlanma ama inşşşşşşşşş vardır bebişin sonucunu yaz tekrar haberleşelım :)[/QUOTE]
Canim pazar gunu tekrarliycam testi regl olmassam pazartsi kan vericem insallah cnm sende gusel haberlrni bize bildirirsin hoscakal

Back