• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik test yardım lütfen !!!

seytu_seytu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
16
16
38
36
arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!:KK43::110::110:

Eklentiler

• IMG_2537.JPG
    IMG_2537.JPG
    749,8 KB · Görüntüleme: 681
  • IMG_2539.JPG
    IMG_2539.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 1.527
Bu testlere göre gebelik var :anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok tebrik ediyorum...
Yarın kan verirseniz kanda da kesinleşir gebe olduğunuz...
Konuyu doğru yere açmışsınız bu arada:KK36:

birkaç saat sonra çıkması buharlaşmadan kaynaklanıyormuş canım ilk 10 dk içinde silik çıkıyorsa hamilesin kesin. ama birkaç saat sonra çıkıyorsa olmayabilirsin. bende daha önce olmuştu böyle sonra çok hayal kırıklığı yaşadım. umarım hamilesindir...

birkaç saat sonra çıkması buharlaşmadan kaynaklanıyormuş canım ilk 10 dk içinde silik çıkıyorsa hamilesin kesin. ama birkaç saat sonra çıkıyorsa olmayabilirsin. bende daha önce olmuştu böyle sonra çok hayal kırıklığı yaşadım. umarım hamilesindir...
bu yüzden umutlanmak istemiyorum :110: inş inş innnnşşşş...

ikinci çizgisilikse tebrikler hamilesin :) tecrübeyle sabit kan testi yaptır .adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptığına da bağlı bu durum

arkadaşlar umarım doğru paylaşım yapıyorumdur yeniyim çünki burda...konuya gelıyım hemn bır kac gun önce bırer gün arayla test yaptım her ıkısındede sılık çizgi cıktı ama bır kac saat sonra çıktıgını gördüm silik çizgilerin.daha öncede cok test yaptım ama böle olmamıştı ikinci çizgi hiç cıkmazdı gebelik varmıdır yardım edın lutfen doktora gtmeye korkuyorum negatif sonuclarla karşılaşmaktan ...yardım lütfennnn !!!:KK43::110::110:
Canım bence de hamilesin gibi görünüyor. Hemen yarın git kanda baktır. Ama yine de çok umutlandırmak da istemem.

Canım bnce gidip kan ver

ikinci çizgisilikse tebrikler hamilesin :) tecrübeyle sabit kan testi yaptır .adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptığına da bağlı bu durum
Canım ama diyor ki birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı diyor. Gebelik testlerinin çoğunun içinde yazar. İlk on dakikadan sonra çıkan pozitif sonuçları dikkate almayınız diye. Kızı umutlandırmayın. Ben de yaşadım bu durumu sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradım

Canım ama diyor ki birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı diyor. Gebelik testlerinin çoğunun içinde yazar. İlk on dakikadan sonra çıkan pozitif sonuçları dikkate almayınız diye. Kızı umutlandırmayın. Ben de yaşadım bu durumu sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradım

şimdi ne diyeceğimi bilemedm canım haklısın şimdi saat olayını da düşünmek lazım inş hamilesindir boşuna umut vermek istemem :(

canım kuruyuncaa cikmissa yoktur çünkü çok yasadim fotolarda kurumuş halini koymussun.
bence sabah ilk ıdrarla başka test dene derim

kızlar bende bugün idrar testi yaptım birinci çizgi çok belirgin ikinci çizgi görünüo ama açık yani öle koyu renk değil birinci gbi dün adet olmm lazımdı. acaba bnde hamilemiyim kan vercem ama bi iki gün daha beklim diyorum

kızlar bende bugün idrar testi yaptım birinci çizgi çok belirgin ikinci çizgi görünüo ama açık yani öle koyu renk değil birinci gbi dün adet olmm lazımdı. acaba bnde hamilemiyim kan vercem ama bi iki gün daha beklim diyorum
bencede bıkac gun daha bekleyıp öle yaptır canım kan testını...teste gelınce silik cıkıınca gebe kalanda var ama ne zaman cıktıgına ne kadar surede cıktıgına bağlı !!!inş hamişsindir rabbım isteyen herkese verir AMİNNNN :nazar::nazar::nazar:

tebrık ederım Allah kucagına sag saglım almayı nasıp etsın reglı gectıkten sonra yapılan testler pek yanlıs cıkmıyo ve ıkıncı gıbı koyu deıl dedıgın gıbı acık renkte oluyo ıns kan tahlılınde pozıtıf cıkar

tebrık ederım Allah kucagına sag saglım almayı nasıp etsın reglı gectıkten sonra yapılan testler pek yanlıs cıkmıyo ve ıkıncı gıbı koyu deıl dedıgın gıbı acık renkte oluyo ıns kan tahlılınde pozıtıf cıkar
amin canim insallah .bn birazda ewhamliyim:) gecen temizlik yaparkn domestos kullndm mecbur acaba zarari olmusmudr diye dolasiyorum etrafta insallh kotu bisey olmz :( saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallh varsa hsmilelik.

amin canim insallah .bn birazda ewhamliyim:) gecen temizlik yaparkn domestos kullndm mecbur acaba zarari olmusmudr diye dolasiyorum etrafta insallh kotu bisey olmz :KK43: saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallh varsa hsmilelik.
yokkız bıse olmaz benım bı arkadasım var domestosa aşık resmen doguma gıderken bıle evını domestosla sıldı oyle gıttı doguma cok saglıklı oglu var ama kımyasal sen yınede uzak dur fazla ugrasma

yokkız bıse olmaz benım bı arkadasım var domestosa aşık resmen doguma gıderken bıle evını domestosla sıldı oyle gıttı doguma cok saglıklı oglu var ama kımyasal sen yınede uzak dur fazla ugrasma
tmm cnm sagol:).ama daha kan vermedim bekliorum bi iki gun daha cokda heycanliyim bakalik hamilemiyim:)

Back