Silik test muamması

szyddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
44
21
38
Merhaba hanımlar bu ay ovulasyon testini denedim ve o günleri değerlendirdim,sabah mide bulantısıyla uyandım çok üzerinde durmadım ama bir test yaptım ikinci çizgim silik çıktı adetime dört gün var. Sabırsız davrandım biliyorum ☺️ Aranızda benim gibi silik çıkan var mı yorumlarınızı bekliyorum . 🤗

Mide bulantısı hemen başlamıyor cnm bnce o psikolojiktir de testin silik çizgi ise muhtemelen hamilesin kan ver en kısa zamanda 😊😀

En garantisi kan testi.Ben vajinismuslu iken bi ay kendimi hamile zannettim(kimyasalmış) testte silik çizgi gördüm sonra şiddetli ağrıyla beraber adet oldum dayanılmaz bir acıydı soluğu acilde aldım kimyasal gebelikmiş.Tabii dağıldım silik çizgi görünce çok umutlanmıştım inşallah vardır ama boşa umutlanmamak adına kan testi yaptırsan daha iyi olur insan aksini görünce çok üzülüyor çünkü

Birini sabah ilk çişimle birini de akşam tutarak yaptım sizce durum nedir kızlar çok stres yaptım 🙂

Eklentiler

• DBB48DE9-1377-4FD7-8455-0A5DD1B6FCE0.jpeg
    DBB48DE9-1377-4FD7-8455-0A5DD1B6FCE0.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 140
Ya gerçekten mi o kadar şaşkınım ki şu an ☺🥰 kan tahlili yaptırır yaptırmaz yazacağım. Dua etmem mi hiç süreç nasıl en iyi biz biliriz hanımlar 💙

Reglime 3 gün var ve akşam üzeri yaptım bu testi emin olamadım sizce var mı? Çok silik
1568748011174..jpg

Back