AA çok sevindim adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ben dün gece dayanamadım kan verdim 25 çıktı 1 günde 14ten 25 olmuştu ama kanamam devam ediyor bugünde doktorum kani gece vermişsin tekrara gerek yok idrarda bakalım varsa eğer duruyordur daha dedi vepl pozitif çıktı. 1 hafta risk var dikkat et yat sürekli 1 hafta sonra gel kese var mı diye bakalım de
siz dinlenin inşallah haftaya güzel haberlerini duyarız . Stres en kötüsü bunu hepimiz biliyoruzAA çok sevindim adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ben dün gece dayanamadım kan verdim 25 çıktı 1 günde 14ten 25 olmuştu ama kanamam devam ediyor bugünde doktorum kani gece vermişsin tekrara gerek yok idrarda bakalım varsa eğer duruyordur daha dedi vepl pozitif çıktı. 1 hafta risk var dikkat et yat sürekli 1 hafta sonra gel kese var mı diye bakalım dedi
İnşallah daha da yükselirBende 50 ike ögrenmiştim:) aynı bu lekilde silik çıkmıştı .. maşallah saglıkla kucaklayın inşallah
Bende var hamilelik olabilir miGöğüslerinizde damar belirginleşmesi var mı
Evet daha önce yoksa olabilirBende var hamilelik olabilir mi
Beyaz tenliyim normalde de vardı ama sanki biraz daha belirginleşti ve arttı,kırmızı kılcal damarlar bile var anlamadım regl mi hamilelik miEvet daha önce yoksa olabilir
Regl de bende olmuyordu bu ay fark ettim şüphelendim test yaptım sizde test yapın isterseniz güvenilir marka olsunBeyaz tenliyim normalde de vardı ama sanki biraz daha belirginleşti ve arttı,kırmızı kılcal damarlar bile var anlamadım regl mi hamilelik mi
Test aldım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum bu akşam yapsam çıkar mı işteyim şuanRegl de bende olmuyordu bu ay fark ettim şüphelendim test yaptım sizde test yapın isterseniz güvenilir marka olsun
Mimea erken gebelik markasıRegl de bende olmuyordu bu ay fark ettim şüphelendim test yaptım sizde test yapın isterseniz güvenilir marka olsun
Hiç duymadım onu yani bilmiyorum sabah ilk idararda yaparsanız daha iyi olurMimea erken gebelik markası
Öyle mi dersiniz o zaman sabah yapayımHiç duymadım onu yani bilmiyorum sabah ilk idararda yaparsanız daha iyi olur
Pazar günü olmam gerekiyorduHiç duymadım onu yani bilmiyorum sabah ilk idararda yaparsanız daha iyi olur
Siz hangi testi aldınızRegl de bende olmuyordu bu ay fark ettim şüphelendim test yaptım sizde test yapın isterseniz güvenilir marka olsun
Olabilir hangi test elinizde varPazar günü olmam gerekiyordu
Prodoctor aldımSiz hangi testi aldınız
Mimea erken gebelik testi aldım dün ama henüz yapmadımOlabilir hangi test elinizde var
Anladım ondan da alayım olmadıProdoctor aldım
Deneyin onu olmadı kan verirsinizMimea erken gebelik testi aldım dün ama henüz yapmadım
Sol memem özellikle sızlıyor geçenlerde sancı yaptı hattaDeneyin onu olmadı kan verirsiniz
Koltuk altına doğru bi ağrı var miNasıl desem böyle minik minik kılcal damarlar oldu bide yeşil renk damarlarım ve çok belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?