SİLİK TEST HAMİLE MİYİM ?

Pzar günü tekrar kan verdiğinizde 2 kat artmış ya iki katın biraz altında bi sonuç çıkması lazım çok yeni daha stres yapmayın bol bol su için ağır vs işler yapmayın
Sizin adet gecikmenizin 2. Gününde 111 di değil mi ? Sonra tekrar kan verdiniz mi ?

Sizin adet gecikmenizin 2. Gününde 111 di değil mi ? Sonra tekrar kan verdiniz mi ?
Yok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar günü

Yok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar g

Yok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar günü
İnşallah öyle olur bekleyelim bakalım. Siz de sonucunuzu yazar mısınız

Merhaba, hayır henüz yenilemedim yarın kan vereceğim. Siz adet gecikmenizde mi kan verdiniz ?
Benim adetim düzensiz oldu bu ay regl olmam gerekirken 2 hafta önce beyaz akıntıdan tahmin edip ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim. Dün yumurtlamadan sonra ki 14. Gündu sabah hafif silik çıktı gün içinde kanamam başladı akşamında kan verdim HCG 14 çıktı. Hafta sonu olduğu için doktor yoktu 2 gün sonra tekrar kan verin dedi dün gece baya kanamam vardı yine regl gibi ama sabah test yaptım yine silik çıktı. Bende yarın kan vereceğim tekrar. Anlamadım neden böyle oldu kimisi çok yeni olduğu içindir tutar diyor kimisi tutmaz diyor yarın kesinleşir artık
AdChoices
ADVERTISING​

Bu arada 6 yıllık evliyim hep test vs yaparım ilk defa böyle bir şey yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…