- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
arkadaslar adetıme 3 gun var test yaptım esımın ısrarıyla. esım sılık cıktı var galıba dedı bıde siz bakar mısınız var mı 2.cızgı sılıkte olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var cnm gördüm bende hayırlı olsunarkadaslar adetıme 3 gun var test yaptım esımın ısrarıyla. esım sılık cıktı var galıba dedı bıde siz bakar mısınız var mı 2.cızgı sılıkte olsaEki Görüntüle 2307834
ınsallah vardır dedıgınız gıbı sagolunVar cnm gördüm bende hayırlı olsun
ek yapayim istedim. reglden 1 hafta once boyle cikmisti benim.arkadaslar adetıme 3 gun var test yaptım esımın ısrarıyla. esım sılık cıktı var galıba dedı bıde siz bakar mısınız var mı 2.cızgı sılıkte olsaEki Görüntüle 2307834
rabbım uzun sağlıklı bı ömür versın inşallah yavru kuşa. benımde ıkıncı olacqk Rabbim izin verirseek yapayim istedim. reglden 1 hafta once boyle cikmisti benim.
simdi 45gunluk kucagimda
coook sagolun Rabbim olmayana da versın inşallahCanım büyük ihtimalle hamilesinn gözün aydınn
aminnn cumlemizin evladina. benim.de 2.cirabbım uzun sağlıklı bı ömür versın inşallah yavru kuşa. benımde ıkıncı olacqk Rabbim izin verirse
aslında korkuyorum da bı yandan yoktur dıye. benm adetım her zaman hıc sasmadan 3-5 ı arasında olurdum. temmuzun 4unde adet oldum sonra kzımı 18temmuzda memeyi bıraktırdım sonrada adetım 29 temmuzda oldu. ağustos ta bebek istemeye basladık. adetım 24 Ağustos'ta oldu. simdi ıse akıntım bel agrım sol kasıkta batmalarım ıdrarımda tortular ve aşırı gazım var. bilmiyorum tutmus mudur adet olcam diye de korkuyorum. bugun sabah test yaptırdı zorla eşim. 2 dakıka bekledim baktım tek çizgi moralim bozuldu bıraktım gttım yattım kalktım test böyleydi sevinmek te istemiyorumaminnn cumlemizin evladina. benim.de 2.ci
benim ilk 5dk da cikmisti cizgi. sizin gec cikmis anlasilan. sabah tekrarlayin isterseniz. emin olmak icin.aslında korkuyorum da bı yandan yoktur dıye. benm adetım her zaman hıc sasmadan 3-5 ı arasında olurdum. temmuzun 4unde adet oldum sonra kzımı 18temmuzda memeyi bıraktırdım sonrada adetım 29 temmuzda oldu. ağustos ta bebek istemeye basladık. adetım 24 Ağustos'ta oldu. simdi ıse akıntım bel agrım sol kasıkta batmalarım ıdrarımda tortular ve aşırı gazım var. bilmiyorum tutmus mudur adet olcam diye de korkuyorum. bugun sabah test yaptırdı zorla eşim. 2 dakıka bekledim baktım tek çizgi moralim bozuldu bıraktım gttım yattım kalktım test böyleydi sevinmek te istemiyorum