• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik te olsa var mı? yardımm

eceninannesiii1010

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
204
83
98
28
arkadaslar adetıme 3 gun var test yaptım esımın ısrarıyla. esım sılık cıktı var galıba dedı bıde siz bakar mısınız var mı 2.cızgı sılıkte olsa
Screenshot_2019-09-15-17-05-34.png

aminnn cumlemizin evladina. benim.de 2.ci :KK66:
aslında korkuyorum da bı yandan yoktur dıye. benm adetım her zaman hıc sasmadan 3-5 ı arasında olurdum. temmuzun 4unde adet oldum sonra kzımı 18temmuzda memeyi bıraktırdım sonrada adetım 29 temmuzda oldu. ağustos ta bebek istemeye basladık. adetım 24 Ağustos'ta oldu. simdi ıse akıntım bel agrım sol kasıkta batmalarım ıdrarımda tortular ve aşırı gazım var. bilmiyorum tutmus mudur adet olcam diye de korkuyorum. bugun sabah test yaptırdı zorla eşim. 2 dakıka bekledim baktım tek çizgi moralim bozuldu bıraktım gttım yattım kalktım test böyleydi sevinmek te istemiyorum:110:

aslında korkuyorum da bı yandan yoktur dıye. benm adetım her zaman hıc sasmadan 3-5 ı arasında olurdum. temmuzun 4unde adet oldum sonra kzımı 18temmuzda memeyi bıraktırdım sonrada adetım 29 temmuzda oldu. ağustos ta bebek istemeye basladık. adetım 24 Ağustos'ta oldu. simdi ıse akıntım bel agrım sol kasıkta batmalarım ıdrarımda tortular ve aşırı gazım var. bilmiyorum tutmus mudur adet olcam diye de korkuyorum. bugun sabah test yaptırdı zorla eşim. 2 dakıka bekledim baktım tek çizgi moralim bozuldu bıraktım gttım yattım kalktım test böyleydi sevinmek te istemiyorum:110:
benim ilk 5dk da cikmisti cizgi. sizin gec cikmis anlasilan. sabah tekrarlayin isterseniz. emin olmak icin.

Back