Resmin kalitesi dusuyor normalda silik. Bi çizgi var yine tekrardan atmaya CalisicamÇizgi göremedim ben
Evet canim 10 dk icinde çikdi yarin kan vericekdim bayram nedeniylr toktor olmuyacak belki gidib ozelde verdim in se Allah guzel haberler alirimcanım 10 dk içinde çıktıysa muhtemelen vardır, kan verirsen netleşir, hem takibini yaparlar
Yeni foto atdim simdi. Gorunuyormu baka bilirmisin buraya atinca kalitesi dusuyor. O yuzden biraz zor gorunuyorÇizgi göremedim ben
Aynen çok çok silik görünüyor gibi kan testi ver en iyisiYeni foto atdim simdi. Gorunuyormu baka bilirmisin buraya atinca kalitesi dusuyor. O yuzden biraz zor gorunuyor
Yarin bi tane daha test yapip vericem in se Allah hamileyimdirAynen çok çok silik görünüyor gibi kan testi ver en iyisi
Canım hamile misinYarin bi tane daha test yapip vericem in se Allah hamileyimdir
Bilmiyorum canim daha kan vermedim dun bitane daha test yapdim 10 dk sonra cok cok silik bi hayali cizgi olusdu bu gun yine yaodim bu sefer 20 dk da hayali bi cizgi gorundu bence hamile diylim olsa koyulasirdiCanım hamile misin
Hiç bilgim yok canım ama ben 6 aydır hiç gebe kalmadım testlerim hepsi tamamen negatif oluyordu gölge bile çıkmıyorduBilmiyorum canim daha kan vermedim dun bitane daha test yapdim 10 dk sonra cok cok silik bi hayali cizgi olusdu bu gun yine yaodim bu sefer 20 dk da hayali bi cizgi gorundu bence hamile diylim olsa koyulasirdiama adetde olmadim qaliba yumurtam kiste donüsdu acaba kist boyle hayali cizgi falan cikarirmi bu konuda bi bilgin varmi
Benim onceden cok golge ciktinhatta 1 keresinde cift cizgi olmusdu ama hamile deyildimHiç bilgim yok canım ama ben 6 aydır hiç gebe kalmadım testlerim hepsi tamamen negatif oluyordu gölge bile çıkmıyordu
Testtlim markasına göre değişiyor herhakde canım hepsinin hassasiyeti farklıBenim onceden cok golge ciktinhatta 1 keresinde cift cizgi olmusdu ama hamile deyildim
Evet canim in se Allah en kisa surede ikimizde hamilelik haberini alirizTesttlim markasına göre değişiyor herhakde canım hepsinin hassasiyeti farklı
Sonuç ne oldu canım benim de bu şekilde çıktı kan sonucumu bekliyorumEvet canim in se Allah en kisa surede ikimizde hamilelik haberini aliriz
Adetim 42 gun gecikdi ilk defa bu kadar gecikdi bu gunu yine twst yapdim cok cok hayali bi cizgi cikti buraya paylasdigim testden sonra 3 test daha yapmisdim neqatifdi ama simdi yine hayalet cikdi 1 hafta daha bekleyib baska test yapip kan vericem in se Allah gec dollenme olur burda cok okudum 1 ay sonra hamile kalanlariSonuç ne oldu canım benim de bu şekilde çıktı kan sonucumu bekliyorum
Sonucu burda paylasirmisin cok merak. Etdim inse Allah ikimizinde pozitif cikar bide sen ne zaman yaptin testi adrtin gecikdimiSonuç ne oldu canım benim de bu şekilde çıktı kan sonucumu bekliyorum
Negatif çıktı benim de senin çok gecıkmış amaSonucu burda paylasirmisin cok merak. Etdim inse Allah ikimizinde pozitif cikar bide sen ne zaman yaptin testi adrtin gecikdimi
In se Allah yakin zamanda guzel haberleri alirsinNegatif çıktı benim de senin çok gecıkmış ama