• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik idrar testi

Ezez26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
8
9
1
30
Kızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi

Eklentiler

• IMG-20200719-WA0004.webp
    IMG-20200719-WA0004.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 214
Kızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Adet gecikmisse sonuc verir. Kan testi yaptırın. Bence hamilesiniz. Insallah kimyasal falan degildir.

Baya cizgi var bence kan testi verebilirsin ama bosuna hastaneye gitme simdi virus varken bi hafta sonra kontrole git direk.Bir kac gun sonra testi tekrarlarsin cizgi koyulasirsa hcgnde artiyordur zaten.

Evet canım var görünüyor hayırlı olsun ka verip artışını takip et 😊

Merhaba kizlar 1 saat sonra cikti bu..bi yorumlayabilirmisiniz..hic bole cikan oldumu

Eklentiler

• Screenshot_20200720-184132.webp
    Screenshot_20200720-184132.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 154
Tekrar yapın bu test bozuk çünkü. Ama sanırım doktordaymışsınız

Tesekkur ederim canim 4 damla damlattim ama sonra baktim internette sanirim bozuk..evet
Cnm ilk testi birgün geçti yaptım tırnakla çizilmiş gibi inceydi bu biraz kaldıkça çıkmıştı birgün bekleyip yaptım daha netti hamileyim

Ne kadar zamandır istiyorsunuz hayırlı olsun var gibi gözüküyor..

Back