Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmisse sonuc verir. Kan testi yaptırın. Bence hamilesiniz. Insallah kimyasal falan degildir.Kızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Kızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
İnşallah kimyasal değildir ondan korkuyorum bendeAdet gecikmisse sonuc verir. Kan testi yaptırın. Bence hamilesiniz. Insallah kimyasal falan degildir.
Ay hadi inşallah vardırEvet canım var görünüyor hayırlı olsun ka verip artışını takip et![]()
Silik çizgi var canım. Kan testi verdin miKızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Bozuk bu canım. Ya da Çok damlatmışsın. Tekrar yap.Merhaba kizlar 1 saat sonra cikti bu..bi yorumlayabilirmisiniz..hic bole cikan oldumu
Bozuk degildir canim 1 saat sonra cikti bole bisey ..bole bisey yasayan oldumu hic..merak ettim ben aslinda..Bozuk bu canım. Ya da Çok damlatmışsın. Tekrar yap.
Tesekkur ederim kuzumm..muhtemelen 1 saat sonra cikrigindan oldu..negatif sanirim..Bozuk bu canım. Ya da Çok damlatmışsın. Tekrar yap.
Doktora geldim şimdi bakalım sonucunu bekliyorumSilik çizgi var canım. Kan testi verdin mi
Üzgünüm ama testinz bozuk. Yenileyin silik değil bu test bozuk.Merhaba kizlar 1 saat sonra cikti bu..bi yorumlayabilirmisiniz..hic bole cikan oldumu
Tesekkur ederim canim 4 damla damlattim ama sonra baktim internette sanirim bozuk..evetÜzgünüm ama testinz bozuk. Yenileyin silik değil bu test bozuk.
HamilesinKızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Cnm ilk testi birgün geçti yaptım tırnakla çizilmiş gibi inceydi bu biraz kaldıkça çıkmıştı birgün bekleyip yaptım daha netti hamileyimTesekkur ederim canim 4 damla damlattim ama sonra baktim internette sanirim bozuk..evet
Tamam işte bozuk olmuş çok damlattığın içinBozuk degildir canim 1 saat sonra cikti bole bisey ..bole bisey yasayan oldumu hic..merak ettim ben aslinda..