• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik idrar testi

sarainci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
10
2
1
35
merhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez😊

Eklentiler

• 20191013_091427.jpg
    20191013_091427.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 116
merhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez😊
Ne siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesiniz 🥳🥳

merhabalar
Yüzde bir milyon hamılesın tebrık ederim darısı bize dua ettt lütfen 🤰🏼♥️😍

Arkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım

Eklentiler

• 72F5C09F-D360-4951-BE22-3F2CF9003301.jpeg
    72F5C09F-D360-4951-BE22-3F2CF9003301.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
Fazla idrar damlatmışsınız ya da test bozuk . Tekrarlamanız lazım testi böyle anlaşılmaz .

Var gibi ama başka test alın ama Albi marka almayın yarın tekrar deneyin var bence tebrıkler 🤰🏼

Back