Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik idrar testi
- Konu Sahibi sarainci
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebeliğe hazırlık hamile miyim hamilelik belirti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
Ne siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesinizmerhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez
ilk çizgi gibi net değil ya böyle mi oluo ilk hamileligim olcak bilmiyorum ki cahillik başa belaNe siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesiniz
- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
Yüzde bir milyon hamılesın tebrık ederim darısı bize dua ettt lütfenmerhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez
Biz bır gün sonraaaa hayalet çıktığında umutlanıyoz sonrası hüsran tabi ... bu kızzz ne diyor kopkoyu cıkmıs . Ama demekkı yenı hamıl kalmıs bılmeyebılır tabıkı saygı duymak lazımNe siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesiniz
Arkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
Eklentiler
- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 158
- 32
Fazla idrar damlatmışsınız ya da test bozuk . Tekrarlamanız lazım testi böyle anlaşılmaz .Arkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
Evet ilk o yüzden soruyorum zatenBiz bır gün sonraaaa hayalet çıktığında umutlanıyoz sonrası hüsran tabi ... bu kızzz ne diyor kopkoyu cıkmıs . Ama demekkı yenı hamıl kalmıs bılmeyebılır tabıkı saygı duymak lazım
Var gibi ama başka test alın ama Albi marka almayın yarın tekrar deneyin var bence tebrıklerArkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
4 damla yapmıştım bozuk sanırımFazla idrar damlatmışsınız ya da test bozuk . Tekrarlamanız lazım testi böyle anlaşılmaz .
Tabıkı bizde oyleydık hayırlj olsjn canım saglıkla büyüt ınsallhEvet ilk o yüzden soruyorum zaten
Amin inş teşekkür ederimTabıkı bizde oyleydık hayırlj olsjn canım saglıkla büyüt ınsallh
Ya gerçekten mi inşallah ya bi umut işteVar gibi ama başka test alın ama Albi marka almayın yarın tekrar deneyin var bence tebrıkler
Allah im herkese nasip etsin inş hayırlısıyla sizin de olur insYüzde bir milyon hamılesın tebrık ederim darısı bize dua ettt lütfen
Ayyy ınsallahhh uzun zamandır beklıuoruz hayırlısı Sizde varmıydı sorun acaba bıseyler yaptınız mı kür vs.Allah im herkese nasip etsin inş hayırlısıyla sizin de olur ins
Ya gerçekten mi inşallah ya bi umut işte
Canım ama yarın yıne yap yada sabredemezsen git test al akşam yap
Teşekkür ederim sadece yumurtlama gününe dikkat ettimHamilesiniz tebrikler Özellikle dikkat ettiğiniz bisey olmuş muydu?
Yo hicbsy yapmadım 3 4 ay denedik olmadı allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor sadece yumurtlama gününe dikkat ettimAyyy ınsallahhh uzun zamandır beklıuoruz hayırlısı Sizde varmıydı sorun acaba bıseyler yaptınız mı kür vs.
Anladım hayırlı olsjn tekrarYo hicbsy yapmadım 3 4 ay denedik olmadı allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor sadece yumurtlama gününe dikkat ettim