• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Kizlaaar sonuçlarimi aldım 4. haftaya yeni girmisim artık karnimda ki minicik bişey var Allahım herkese versin bu mutluluğu inşallah

Bat gününe ne kadar varken yaptın canım o testi. Benim de böyle çıktı da o yüzden merak ediyorum. Ama hemen değil öğlen yaptım ve işe geldim akşam 6 da eve gittiğimde böyleydi. Daha önce yaptıklarımda beklesede böyle çıkmamıştı.

Bat gününe ne kadar varken yaptın canım o testi. Benim de böyle çıktı da o yüzden merak ediyorum. Ama hemen değil öğlen yaptım ve işe geldim akşam 6 da eve gittiğimde böyleydi. Daha önce yaptıklarımda beklesede böyle çıkmamıştı.
Ben adete 5 gün varken yapmıştım ertesi gün farkettim silik olduğunu sonra kan testi yaptırdım çıktı ama benim bel ağrım falan da vardı

Ben adete 5 gün varken yapmıştım ertesi gün farkettim silik olduğunu sonra kan testi yaptırdım çıktı ama benim bel ağrım falan da vardı

İnşallah darısı başıma diyorum o zaman. Bende dün yaptım testi daha 9-10 gün var bat tarihine. insan duramıyo ki heycandan. Yine gebelik testi delisi oldum resmen. Akşam bozulmadıysa hala aynıysa fotosunu atayım da değerlendirin kızlar.

Ins canm iyi hatrliyorm adetm 4 gun gecmsti yaptm silik ckmsti bnce hamissindir
Benim daha bugünü saymazsak 8 gün var adetime. psikolojik öyle gelmiyosa eğer 3 gündür kasık ağrısı oluyo sanki. İnşAllah dediğin gibi olur. bende hamişler arasında katılırım. imzamı atarım profilimin altına :KK46::KK66:

Back