Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım :)Kizlaaar sonuçlarimi aldım 4. haftaya yeni girmisim artık karnimda ki minicik bişey var Allahım herkese versin bu mutluluğu inşallah
nasıl sürpriz yaptın:)?Saol canım benim
Daha is yerinde aksama pasta falan siparis verdim aksama sylucem bakalımnasıl sürpriz yaptın:)?
Amin canım darısı isteyen herkese inşallahHayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
İnşaallah. Benimde 6 günüm geçti ama test yaptım dün negatifti. Hala olmadım beklemedeyimAmin canım darısı isteyen herkese inşallah
Seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşadım çünkü o günleri. Sende mutlu günleri görürsün inşallahİnşaallah. Benimde 6 günüm geçti ama test yaptım dün negatifti. Hala olmadım beklemedeyim
Merhabalar, bir sorum olacaktı dün akşam 9 gibi test yaptım tek çizgiydi sabah baktığımda hafif silik ikinci çizgi gelmiş sizce geçerli Midir ?
Hayir cnm malesef . Kullanma talimatinda belirtilen dakika disi yanlis cikiyor. Bekledikce ikinci cizgi koyulasiyorMerhabalar, bir sorum olacaktı dün akşam 9 gibi test yaptım tek çizgiydi sabah baktığımda hafif silik ikinci çizgi gelmiş sizce geçerli Midir ?
yaptın mı süpriziniDaha is yerinde aksama pasta falan siparis verdim aksama sylucem bakalım
Var gibi canım görüyorum ben çizgiyi :) kan verebilirsinKızlar test sonucunu yorumlayabilir misiniz adete 5 gün var
Yarın sabah yap canımİnşallah vardır Baya ümitlendim
Bugün tekrar test alıp denesem mii
Silik çıkarsa yine
Sonrasında kan vereyim
Kızlar adetime 1gün var ama göğüslerimde sızlama ve dolgunluk var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı merak ediyorum gebelik olabilir mi ne anlama geliyor bu