• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

gokce4433

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
11
9
6
31
Mrb. polikistik over li birisi olarak sizinle derdimi paylaşmak istiyorum. 7 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama sonuç hep hüsran. Aslinda adrtim duzene girmişti. AMA bu ay adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım silik çıktı hamile miyimdir acaba bazı sayfalar test sorunlu olabilir tekrar yapmanız gerekiyor diyo sizce ne olabilir yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 20161031_002141.jpg
    20161031_002141.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 621
Mrb. polikistik over li birisi olarak sizinle derdimi paylaşmak istiyorum. 7 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama sonuç hep hüsran. Aslinda adrtim duzene girmişti. AMA bu ay adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım silik çıktı hamile miyimdir acaba bazı sayfalar test sorunlu olabilir tekrar yapmanız gerekiyor diyo sizce ne olabilir yardimci olur musunuz
foto at canım

Bugün sabah yaptım kasiklarimda aşırı derecede ağrı var özellikle sol tarafımda umarım benim gördüğümu sizde görüyorsunuz dur

İkinci çizgi görünüyo canım bence bi kan testi yaptir.. inşaallah vardır Rabbim gonlune göre versin

Inşallah canimlar haber vericem kan verdim sonucu yarın alabilir mişim eşime süpriz yapmak istiyorum da en yakın sağlık ocağında yaptırmak zorunda kaldım bi gün sarktı o yüzden hayırlısı Allahım isteyen herkese bi de bana da versin insallah

Inşallah canimlar haber vericem kan verdim sonucu yarın alabilir mişim eşime süpriz yapmak istiyorum da en yakın sağlık ocağında yaptırmak zorunda kaldım bi gün sarktı o yüzden hayırlısı Allahım isteyen herkese bi de bana da versin insallah

İnşallah hamilesinizdir ben de aynı sizin gibi pco luyum ve uç senedir tedavi oluyorum 15 ekimde aşılama oldum bugün test yaptım ve silik çizgi çıktı yarin kan testi yaptıracağım inşallah bebislerimiz gelir :110:

Kızlar benim testime de bi bakın, hamile miyim acaba :KK64:

Eklentiler

• IMG_0359.JPG
    IMG_0359.JPG
    29,7 KB · Görüntüleme: 238
Canım Allah'ın izniyle ben de yarın kan testi yaptırıcam, haberleri paylaşalım inşallah :KK16:

Bencede hamilesin yeni oldugu zamanlarda boyle cikiyo:KK200:

Back