- 3 Mayıs 2024
- 20
- 5
- 1
- 27
Arada bıçak saplantisi hissdyrm adet olucak gibi his geliyorSizin belirtiler nedir acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bıçak saplantisi hissdyrm adet olucak gibi his geliyorSizin belirtiler nedir acaba
Silik görüp negatif sonuç aldığınız oldu mu hiçYa ben seni çok iyi anlıyorum o kadar öyle yapmışlığım var ki
Bende de aynısı var. Batma tarzında bir ağrı, adet mi ayırt edemiyorum sabretmek çok zor yaArada bıçak saplantisi hissdyrm adet olucak gibi his geliyor
Umudunu kırmak istemem ama evet oldu eğer silik kırmızıysa ve gittikçe bir az olsa da koyulaşmışsa gebelik var demekdirSilik görüp negatif sonuç aldığınız oldu mu hiç
Varsa çıkacaktır elbette, ancak takdir edersinizki insan çok heyecan yapıyor. Heyecan ile bi çaba içine giriyor. Bu yorum kalbimi kırdı. Teşekkür ederim yine de
Evet giderek koyulaştı. Nasipp, bekleyip göreceğimUmudunu kırmak istemem ama evet oldu eğer silik kırmızıysa ve gittikçe bir az olsa da koyulaşmışsa gebelik var demekdir
Ben gordumm bence varGören yok muuu(
Kalbinizi kıracak birşey yok. O testi öyle açınca bozadabilirsiniz.
O heyecanı en az sizin kadar bende yaşadım. 10 sene sonra ilk defa tüp bebekle gebe kaldım.
Eğer doğru sonuç istiyorsanız mantıklı olmanız gerekir.
Haklısınız, ne diyim inşallah heyecanım sevince dönüşürKalbinizi kıracak birşey yok. O testi öyle açınca bozadabilirsiniz.
O heyecanı en az sizin kadar bende yaşadım. 10 sene sonra ilk defa tüp bebekle gebe kaldım.
Eğer doğru sonuç istiyorsanız mantıklı olmanız gerekir.
İnşallah ya, çok dua ediyorum. SağolunBen gordumm bence var
İnşallah ya, çok dua ediyorum. SağolunBen gordumm bence var
Haklısınız, ne diyim inşallah heyecanım sevince dönüşür
Amiinnn, ben de hep aynı duayı ederim. Allahım bekleyen herkese ver, bana da nasip et diyeİnşallah dualarımda hep anıyorum bekleyen herkesi. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Beklemek çok zor
yaptınız mı bi daha test?Amiinnn, ben de hep aynı duayı ederim. Allahım bekleyen herkese ver, bana da nasip et diye
gördüm bende var gibi, adetiniz geçsin tekrarlayın benceArkadaşlar adetime 4 gün var sizce çizgi var mı ben mi öyle görüyorum
Çok teşekkür ederimgördüm bende var gibi, adetiniz geçsin tekrarlayın bence