Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik gebelik testi
- Konu Sahibi Hgergy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi silik çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2023
- 1.134
- 261
- 43
haberdar et inşallah vardır:)Fotoğraftan daha belirgin gerçek hali. Yarın tekrarlayacağım inşallah
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.498
- 53
- 32
Üsttekinde ben gördüm bir gölge hayırlısıyla pozitiftir inşallahGören yok muuu(
- 3 Mayıs 2024
- 20
- 5
- 1
- 27
Benim bat da 5 Mayıs bende hafif byle gördüm senn belirtin var mı sanki ben sendede gördümBat 6 mayıs. Sabah test yaptım ilk idrarla. Silik bi çizgi göründü. Alttakini biraz zaman sonra çektim. Umut var mıdır sizce
Eki Görüntüle 3422468 Eki Görüntüle 3422469
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Canım ben gördüm, yarın testi yaptığın saatlerde yine yapBat 6 mayıs. Sabah test yaptım ilk idrarla. Silik bi çizgi göründü. Alttakini biraz zaman sonra çektim. Umut var mıdır sizce
Eki Görüntüle 3422468 Eki Görüntüle 3422469
Yapacağim inşallah, sabah ilk idrarla yapmıştım. İnşallah yarın da çıkar üzülmemCanım ben gördüm, yarın testi yaptığın saatlerde yine yap
Sizin belirtiler nedir acabaBenim bat da 5 Mayıs bende hafif byle gördüm senn belirtin var mı sanki ben sendede gördüm
Varsa çıkacaktır elbette, ancak takdir edersinizki insan çok heyecan yapıyor. Heyecan ile bi çaba içine giriyor. Bu yorum kalbimi kırdı. Teşekkür ederim yine deKeşke testin içini dışına çıkarmasanız. Varsa zaten çıkacaktır silikte olsa. Yarın ilk idrarla tekrarlayın inşaAllah vardır.
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
İnşallah canım dua edicem yarın güzel haber alırsın diye inşallah hamilesindirRabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah eğer olmazsa da hiç üzülme akışına bırak ve gör nasıl çat diye oluyo öyle yapıncaYapacağim inşallah, sabah ilk idrarla yapmıştım. İnşallah yarın da çıkar üzülmem
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Ya ben seni çok iyi anlıyorum o kadar öyle yapmışlığım var kiVarsa çıkacaktır elbette, ancak takdir edersinizki insan çok heyecan yapıyor. Heyecan ile bi çaba içine giriyor. Bu yorum kalbimi kırdı. Teşekkür ederim yine de
Allah razı olsunn, inşallah nasip olur o mutluluk yazacağım mutlakaİnşallah canım dua edicem yarın güzel haber alırsın diye inşallah hamilesindirRabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah eğer olmazsa da hiç üzülme akışına bırak ve gör nasıl çat diye oluyo öyle yapınca