- 2 Mayıs 2024
- 30
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi Buseee12345
-
Benim ilk üç gün gece duruyordu gündüz saat 11.00'den sonra başlıyordu lekelenme 4üncü günde sadece pembe bir kere leke geldi ondan sonra tamamen gelmediAdet kanaması gibi yoğun değildi ondan daha az sıvı geliyordu iç çamaşırı kirletecek peçeteyi kirletecek kadar 3.gün yoğunlaştı biraz sadece akıntı
Yapmadım kahverengi akıntım 29 undan beri devam ediyor 5 gün süren yerleşme kanaması olabilir mi acaba az önce kırmızı ton da kan geldi çok hafifKan tahlili yaptın mı
İkimiz de aynı durumdayız desene benim de aynı o şekilde devam ediyor ve bitmiyor hala bir sorun mu var acaba hiç bilmiyorumBenim ilk üç gün gece duruyordu gündüz saat 11.00'den sonra başlıyordu lekelenme 4üncü günde sadece pembe bir kere leke geldi ondan sonra tamamen gelmedi
Acaba yerleşmemi bu
Bilmiyorum ya bende merak ettimYapmadım kahverengi akıntım 29 undan beri devam ediyor 5 gün süren yerleşme kanaması olabilir mi acaba az önce kırmızı ton da kan geldi çok hafif
Bilen birileri yazsa keşkee az önce pıhtılı kırmızı kan geldi çok az doktora mı gitsemBilmiyorum ya bende merak ettim
Yerleşme kanaması pıhtıli olmaz diye biliyorum acaba adetinizmi sökülüyorBilen birileri yazsa keşkee az önce pıhtılı kırmızı kan geldi çok az doktora mı gitsem
İlk gün pembe diğer günler kahverengi devam etti bugün çok az kırmızı kan geldiYerleşme kanaması pıhtıli olmaz diye biliyorum acaba adetinizmi sökülüyor
Hamile değilsem büyük hayal kırıklığı olacak benim içinİlk gün pembe diğer günler kahverengi devam etti bugün çok az kırmızı kan geldi
Canım adet pıhtı falan geldiyse adet oluyor olabilirsin. Kan tahlili ver ya da tekrardan test al yap bakalımHamile değilsem büyük hayal kırıklığı olacak benim için
Adet gibi değil 2 3 damla kırmızı renkte kan geldi minik bi pıhtıyla adetime daha 9 gün var en son 17 nisan da bitti adetim şuan da alt karın bölgem de sancı tarzı bi ağrı varCanım adet pıhtı falan geldiyse adet oluyor olabilirsin. Kan tahlili ver ya da tekrardan test al yap bakalım
YaptırmadımKan tahlili yaptın mı
Siz test yaptınız mı acaba? Durumunuz nedir?Yaptırmadım
Merhaba kızlar sat 5 Nisan bugün adet olmam gerekiyordu aniden sol kaşığıma kramp girince şüphelendim evde testim vardı hemen yaptım ilk idrarla değil yani 5 dk içinde çıktı bu şekilde daha sonra gittikçe koyulaştı test yanlış falan değildir dmi emin olamadım markası prodoctor bu arada daha önce şüphelendiğim zaman aldım bu markayı negatif gösterdi doğruydu sonucu ama emin olamıyorum şu an
Yalancı negatif olma ihtimali yalancı pozitif ihtimalinden çok daha fazla diye biliyorum :) Pozitif görüp sonra negatife dönen pek duymadım. (Kimyasal gebelik gibi ek bir sorun olmadığı sürece). Şimdiden hayırlı olsun diyelim :))Merhaba kızlar sat 5 Nisan bugün adet olmam gerekiyordu aniden sol kaşığıma kramp girince şüphelendim evde testim vardı hemen yaptım ilk idrarla değil yani 5 dk içinde çıktı bu şekilde daha sonra gittikçe koyulaştı test yanlış falan değildir dmi emin olamadım markası prodoctor bu arada daha önce şüphelendiğim zaman aldım bu markayı negatif gösterdi doğruydu sonucu ama emin olamıyorum şu an
Yalancı negatif olma ihtimali yalancı pozitif ihtimalinden çok daha fazla diye biliyorum :) Pozitif görüp sonra negatife dönen pek duymadım. (Kimyasal gebelik gibi ek bir sorun olmadığı sürece). Şimdiden hayırlı olsun diyelim :))
Bir daha idrar testi aldım sabah ilk idrarla yapacağım sonucu yazarımSiz test yaptınız mı acaba? Durumunuz nedir?
Bende denedim yüklenmiyor kendi hesabınızdan konu açıp fotoğrafı oraya yükleyebilirsiniz ben öyle yaptım
Dosya yükleyemiyorum ama resmini nasıl yükleyeceğim
Haberlerinizi bekliyoruz öyleyse :)) Umarım sonuç gönlünüze göre olurBir daha idrar testi aldım sabah ilk idrarla yapacağım sonucu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?