• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Merhaba kızlar adetime 4 gün varken hassas test yaptım negatif çıktı doğru olurmu cevap verirseniz sevinirim

Kızlar lütfen beni aydınlatın kafam çok karışıkkk. Adet gecikmesi başta olmak üzere bikaç hamilelik belirtim var. Geçen hafta evde gebelik testi yaptım ıkinci çizgi çok tuhaf cıktı. Kendimi umitlendirmeyim 1 hafta daha bekleyim dedim.. dün testi tekrarladım ve bu defa ikinci çok net olarak belirdi. Aşırı mutlu olarak hastaneye gittim kav verdim ve değerim. 0.34 çıktı doktor da bi anlam veremedi. Iki test yaptım pozitif kanda negatif, bunun sebebi ne olabilir kanı tekrarlamalı mıyım? Gebelik var mıdır yok mudur? Çok karmaşığımm

Kızlar mrb yine ben. Lütfen yardımcı olun bugün tekrar kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. Yani artış var ama az değerde sanırım. Doktor erken gebelik olabilir dedi ama kesin birşey söylemiyor.. sonuçlara göre ne düşünüyorsunuz, bu durumda olup sonradan adet olan yada hamile olduğunu ögrenenler varmı

Back