FreelyErken gebelik testi hangi marka
Üstteki ikisi adetime bir gün kala altta ki ikisi bugün yani adet günüm de yaptığım test ama çizgiler çok silik kimyasal gebelik mi yaşıyorum acaba ??
#silikgebeliktesti #kimyasal
Kaç dk sonra çıktıMerhaba bende bugün yaptım bu şekil çıktı sizce hamilemiyim
Evet ve hemen ciktiŞimdi mi yaptınız
Yok ya senin hemen çıkmış canım baya da belli adet günün geçti mi var mı dahaBende awox yaptım 15 20 dk sonra böyle oldu kuruma mı diye düşündüm 15 dk nasıl bir süre sizce
Adet gününüz geçti mi daha var mıMerhaba bende bugün yaptım bu şekil çıktı sizce hamilemiyim
Tüp bebek yaptırdım ben 8. GünümYok ya senin hemen çıkmış canım baya da belli adet günün geçti mi var mı daha
benimde bir gun kaldi bu sabah erken test yaptim, bir hafta bekleyip kan aldircamÜstteki ikisi adetime bir gün kala altta ki ikisi bugün yani adet günüm de yaptığım test ama çizgiler çok silik kimyasal gebelik mi yaşıyorum acaba ??
#silikgebeliktesti #kimyasal
A valla bilemiyorum canım ama test pozitif gibi seninTüp bebek yaptırdım ben 8. Günüm
Ya inşallahcankm çizgiler aşırı silik umarım gebelik vardırbenimde bir gun kaldi bu sabah erken test yaptim, bir hafta bekleyip kan aldircam
Gecikmem olursa, gecen ay kimyasal gecirdim agrim vardi bat gunu silik ckmisti iki gun snra kanamam oldu, insaAllah bu sefer bebegimiz bizlerle positif dusunelim
5/10 dk gecmesin diyor’lar, bence tekrar yapinBende awox yaptım 15 20 dk sonra böyle oldu kuruma mı diye düşündüm 15 dk nasıl bir süre sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?