Gebeliğe Hazırlık silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm çünkü bana baya kurumuş da testin kendi içindeki çizgi ortaya çıkmış gibi geldi. İnşallah vardır bebiş hayırlısıyla :)
belki de, olabilir. çünkü 5 dk da çıkmadı açıkçası 15. dk kadar sonra flu görür gibi oldum. çook flu ve geç olması şüpheli.. hayırlısı.. diyecek başka birşey yok..

sizin silik gebelik testi bulup baktım. aynı benim test gibi. bende tekrarlayacağım. hayırlısı hepimiz için...

merhabalar, idrar testini tekrarladım bugün yine 2. silik çizgi var gibi.. bat yarın. umut varmı ??

Eklentiler

• A0723654-7469-4FA4-AB5A-FF547A4DCBD6.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 86
  • CBB51286-8594-438E-8C23-574C79A8F646.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 76
ama çok silik olduğu için güvenemiyorum. umutlandım ama içim içimi yiyor. ertesi gün bakıp negatif görenleri çok malesef. keşke sağlıklı bir gebelik olsa,... yarın tekrarlayacağım ama negatif olacak diye şimdiden çok korkuyorum!

bence var canım görünüyor inşallah saglıklı bir gebelik olurrr :)

Var canım ya belliiii
ama çok silik olduğu için güvenemiyorum. umutlandım ama içim içimi yiyor. ertesi gün bakıp negatif görenleri çok malesef. keşke sağlıklı bir gebelik olsa,... yarın tekrarlayacağım ama negatif olacak diye şimdiden çok korkuyorum!

inşallah , ama ben piyasadaki herhangi bir testle yaptım, doğruluk oranı ndir bilmiyorum. inşallah hayal kırıklığı olmaz
Ben de öyle yapmıştım üstelik on gün geçmişti. Ona rağmen silikti. Geç döllenme olmuş bende. Doktorlar başta korkuttu dış gebelik olabilir değer çok düşük diye. Ama Allah'a şükür şimdi oğlum yanımda uyuyor.

inşallah benimde öyle olur, hayırlısı.. yarın tekrarlayacağım, inşallah silikte olsa ikinci çizgi olur

Canım ilk denemeniz mi ne kadardr istiyorsun? Adet öncesi silik çıkmışsa ins yaın daha net çıkar kan testi ver için rahat olsun

Canım ilk denemeniz mi ne kadardr istiyorsun? Adet öncesi silik çıkmışsa ins yaın daha net çıkar kan testi ver için rahat olsun
inşallah pozitiftir. aslında yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. doktorum bir adet bekleyin demişti. bir adetim geçti, ikicisi normalde yarın olması gerekiyor. adet olurum diye ödüm kopuyor. bu akşam silik görünce de umutlandım

Öncelikle çok önceden üye olmuştum. Üç aydır bebek İstiyoruz. BU sabah adet olacaktım ama olmadım. Akşamı bekledim hasta olmayınca , miratech gebelik testinden iki tane aldım. 5 TL idi. İkisi de silik çıktı. Dayanamayıp hemen özel bir hastaneye gittik kan tahlili verdim ve 4.haftamdaymışım. Henüz yeni bir gebelik olduğu için silik çıktı diye düşünüyorum. Tahlil sonuçlarım gelene kadar silik çizgi ile ilgili bi ton forum okudum. Bir yardımı olsun diye yazmak istedim. İnşallah Rabbim herkese evlat nasip eder. Anne adaylarına da sağlıkla çocuğunu almayı nasip etsin

Bu da silik çizgilerin görüntüsü

Eklentiler

• IMG-20180803-WA0006.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…