Gebeliğe Hazırlık silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala Regalim gelmedi mi ? İnşallah bir sıkıntı yoktur ya bekliyorum haber
canım şimdi doktordan geliyorum muane etti rahim kalınlaşmış adet olucaksın muhtemelen dedi ama geç döllenme olmuş olabilir kan testi yapalı dedi sonuçları yarın alıcaz. bide smear testi yaptı onun sonuçlarıda 10 gün sonraymış yarın eşimede sperm testi yapılıcak bakalım tedaviye başladık inşallah

canım şimdi doktordan geliyorum muane etti rahim kalınlaşmış adet olucaksın muhtemelen dedi ama geç döllenme olmuş olabilir kan testi yapalı dedi sonuçları yarın alıcaz. bide smear testi yaptı onun sonuçlarıda 10 gün sonraymış yarın eşimede sperm testi yapılıcak bakalım tedaviye başladık inşallah

bebektir o bebek bak görürsün

valla nasıl vericem bilmiyorum ama vermem lazım bende pek bağdaştıramıyorum kiloyla hamile kalmayı benim çok tanıdığım var kilolu olupta hamile kalan yani ama bünyeden bünyeye göremi değişiyo yoksa şans işimi pek çözemedim valla

kilo kilo kilo başka hiç bi nedeni yok bünyeden bünyeye değişiyo herhalde benimkinin sebebi kilo çünkü eşimde hiç bişey çıkmadı çok şükür bende ne pco ne iltihat ne yara ne bere hiç bişey çıkmadı hamile kalmamk için hiç nedenim yokmuş tamamen stres ve kilo dedi doktor

merhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?

Eklentiler

• AC124F46-F1B5-4D7B-A7F6-58A1D7FA513D.jpeg
    AC124F46-F1B5-4D7B-A7F6-58A1D7FA513D.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 93
merhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?
valla tatlım ikinci çizgi gözüküyo ama emin ol tekrar dene ne kadar oldu testi yapalı benimde öyle oldu ama gebelik falan yok şimdi yumurtlama takibi yaptırıyorum kendimi doktorların eline bıraktım tekrar dene testi

valla tatlım ikinci çizgi gözüküyo ama emin ol tekrar dene ne kadar oldu testi yapalı benimde öyle oldu ama gebelik falan yok şimdi yumurtlama takibi yaptırıyorum kendimi doktorların eline bıraktım tekrar dene testi
bende yarın tekrarlayacağım, benimde olmayabilir gibi düşünüyorum %50 ihtimalle . çok silik,yanlış olabilir veya hatalı test. pozitif olsun çok isterim ama negatif olsa yıkılmam. çünkü var diye sevinmedim doğrusu. ama umut ediyorum... hayırlısı..

Back