bugün kadın doğuma randevu aldım canım gidim gelim haber vericemCanım n’aptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kadın doğuma randevu aldım canım gidim gelim haber vericemCanım n’aptın?
canım şimdi doktordan geliyorum muane etti rahim kalınlaşmış adet olucaksın muhtemelen dedi ama geç döllenme olmuş olabilir kan testi yapalı dedi sonuçları yarın alıcaz. bide smear testi yaptı onun sonuçlarıda 10 gün sonraymış yarın eşimede sperm testi yapılıcak bakalım tedaviye başladık inşallahHala Regalim gelmedi mi ? İnşallah bir sıkıntı yoktur ya bekliyorum haber
canım şimdi doktordan geliyorum muane etti rahim kalınlaşmış adet olucaksın muhtemelen dedi ama geç döllenme olmuş olabilir kan testi yapalı dedi sonuçları yarın alıcaz. bide smear testi yaptı onun sonuçlarıda 10 gün sonraymış yarın eşimede sperm testi yapılıcak bakalım tedaviye başladık inşallah
amin hayatım bakalım artık şansımıza ne çıkıcak yarın belli olur bebek yoksa bile en azından erken tedavi oluruzCanım benim çok geçmiş olsun. Ama inşallah bir sorun yoktur da geç döllenmedir rabbim gönlüne göre versin inşallah
hee bide şey dicem kızlar boyuma göre 15 kilo fazlam çıktı yani 60 kilo olmam lazım acil diyet dedi
valla tatlım ikinci çizgi gözüküyo ama emin ol tekrar dene ne kadar oldu testi yapalı benimde öyle oldu ama gebelik falan yok şimdi yumurtlama takibi yaptırıyorum kendimi doktorların eline bıraktım tekrar dene testimerhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?
Görüyorum ben silik amamerhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?
merhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?
merhabalar bende flu bir ikinci çizgi görüyor gibiyim. başka gören varmı?
miratect gercekten cok kotu her yaptigimda silik cizgi cikiyor. Hic almayin derimgerçektenmi canım ya yanılma payı varmıdır? dünkü silik çıktı bugünkünde hiç yoktu benim kafam çok karışık
Bunu nasıl yaptınızevet çizgi var yarın tekrarla canım testi
bende yarın tekrarlayacağım, benimde olmayabilir gibi düşünüyorum %50 ihtimalle . çok silik,yanlış olabilir veya hatalı test. pozitif olsun çok isterim ama negatif olsa yıkılmam. çünkü var diye sevinmedim doğrusu. ama umut ediyorum... hayırlısı..valla tatlım ikinci çizgi gözüküyo ama emin ol tekrar dene ne kadar oldu testi yapalı benimde öyle oldu ama gebelik falan yok şimdi yumurtlama takibi yaptırıyorum kendimi doktorların eline bıraktım tekrar dene testi
çok iyiymiş bu yöntem, teşekkür ederimevet çizgi var yarın tekrarla canım testi