yaklaşık 15 dk sonra çıktı. yarın tekrarlayacağım .Canım çizgi kaç dakika sonra çıktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık 15 dk sonra çıktı. yarın tekrarlayacağım .Canım çizgi kaç dakika sonra çıktı?
yaklaşık 15 dk sonra çıktı. yarın tekrarlayacağım .
belki de, olabilir. çünkü 5 dk da çıkmadı açıkçası 15. dk kadar sonra flu görür gibi oldum. çook flu ve geç olması şüpheli.. hayırlısı.. diyecek başka birşey yok..Himm çünkü bana baya kurumuş da testin kendi içindeki çizgi ortaya çıkmış gibi geldi. İnşallah vardır bebiş hayırlısıyla :)
Bunu nasıl yaptınız![]()
Aa çok akıllıcacanım negative film diye program var yaz çıkar ordan yapıyorum
sizin silik gebelik testi bulup baktım. aynı benim test gibi. bende tekrarlayacağım. hayırlısı hepimiz için...valla tatlım ikinci çizgi gözüküyo ama emin ol tekrar dene ne kadar oldu testi yapalı benimde öyle oldu ama gebelik falan yok şimdi yumurtlama takibi yaptırıyorum kendimi doktorların eline bıraktım tekrar dene testi
bence var canım görünüyor inşallah saglıklı bir gebelik olurrr :)merhabalar, idrar testini tekrarladım bugün yine 2. silik çizgi var gibi.. bat yarın. umut varmı ??
Var canım ya belliiiimerhabalar, idrar testini tekrarladım bugün yine 2. silik çizgi var gibi.. bat yarın. umut varmı ??
bence var canım görünüyor inşallah saglıklı bir gebelik olurrr :)
ama çok silik olduğu için güvenemiyorum. umutlandım ama içim içimi yiyor. ertesi gün bakıp negatif görenleri çok malesef. keşke sağlıklı bir gebelik olsa,... yarın tekrarlayacağım ama negatif olacak diye şimdiden çok korkuyorum!Var canım ya belliiii
Bence var hayırlı olsun. Zaten adet gününden önce böyle silik olması normalmerhabalar, idrar testini tekrarladım bugün yine 2. silik çizgi var gibi.. bat yarın. umut varmı ??
inşallah , ama ben piyasadaki herhangi bir testle yaptım, doğruluk oranı ndir bilmiyorum. inşallah hayal kırıklığı olmazBence var hayırlı olsun. Zaten adet gününden önce böyle silik olması normal
Ben de öyle yapmıştım üstelik on gün geçmişti. Ona rağmen silikti. Geç döllenme olmuş bende. Doktorlar başta korkuttu dış gebelik olabilir değer çok düşük diye. Ama Allah'a şükür şimdi oğlum yanımda uyuyor.inşallah , ama ben piyasadaki herhangi bir testle yaptım, doğruluk oranı ndir bilmiyorum. inşallah hayal kırıklığı olmaz
inşallah benimde öyle olur, hayırlısı.. yarın tekrarlayacağım, inşallah silikte olsa ikinci çizgi olurBen de öyle yapmıştım üstelik on gün geçmişti. Ona rağmen silikti. Geç döllenme olmuş bende. Doktorlar başta korkuttu dış gebelik olabilir değer çok düşük diye. Ama Allah'a şükür şimdi oğlum yanımda uyuyor.
Canım ilk denemeniz mi ne kadardr istiyorsun? Adet öncesi silik çıkmışsa ins yaın daha net çıkar kan testi ver için rahat olsunama çok silik olduğu için güvenemiyorum. umutlandım ama içim içimi yiyor. ertesi gün bakıp negatif görenleri çok malesef. keşke sağlıklı bir gebelik olsa,... yarın tekrarlayacağım ama negatif olacak diye şimdiden çok korkuyorum!
inşallah pozitiftir. aslında yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. doktorum bir adet bekleyin demişti. bir adetim geçti, ikicisi normalde yarın olması gerekiyor. adet olurum diye ödüm kopuyor. bu akşam silik görünce de umutlandımCanım ilk denemeniz mi ne kadardr istiyorsun? Adet öncesi silik çıkmışsa ins yaın daha net çıkar kan testi ver için rahat olsun