peki sen hamilemiydin bunları yaşarken canımKendimden biliyorum bendede 1kez boyle cikti ondan sonra 50kez test yaptim cikmadi Belki testler bozukdur sen en iyisi kan testine git 10gun gecdi adetinden???
Onu soyleyecem ama sen kendin icin oule dushunme tamammi?degildim kan testine gittim 2kez negatif ciktipeki sen hamilemiydin bunları yaşarken canım
yok hayatım ya zaten bende hamilelik belirtiside yok işin ilginç tarafı adet belirtiside yok nötrüm yani sadece karnım şiş okadar 10 gün oldu adet olmayılı ozman farklı bi sağlık sorunum var bence normal değil ben yarın sabah ilk idrarla bidaha yapim ondada bişi görmezsem değilimdir zatenOnu soyleyecem ama sen kendin icin oule dushunme tamammi?degildim kan testine gittim 2kez negatif cikti
Bende oyle farkli fatkli almishdim stressdende ola biliyor inshAllah bashqa saglik sorunu cikmazherhalde dünkü bozuktu çünkü bugün ikitane bilerek farklı test aldım ikiside yanlış göstericek değil herhalde
amin canım inşallahBende oyle farkli fatkli almishdim stressdende ola biliyor inshAllah bashqa saglik sorunu cikmaz
gerçektenmi canım ya yanılma payı varmıdır? dünkü silik çıktı bugünkünde hiç yoktu benim kafam çok karışıkMiratech markaya hiç güvenmiyorum
Aaa canim onuda soyluyum benimde yumurtlama zamanimiymish oncun oyle cikti sen bugunleri deyerlendirovülasyon testi vardı elimde onu yaptım bariz yumurtlama dönemimindeki gibi çift çizgi çıktı sanki yumurtlama dönemindeymişim gibi ama gebelik test negatif çıktı
ama benim 10 gün adetim geçti canım yumurtlama olmassı mümkünmü canımAaa canim onuda soyluyum benimde yumurtlama zamanimiymish oncun oyle cikti sen bugunleri deyerlendir
Bende 2ay adet gormuyordum doktor kontroluna gettim 2ay sonra gittiyim gunden 1gun once catlamish bende deyerlendiremedjm malasef oluyor yani onun icin teste negatif cikinca hergunu deyerlendirmek lazimama benim 10 gün adetim geçti canım yumurtlama olmassı mümkünmü canım
pazartesine randevu aldım canım inşallah geçikmenin sebebi hamileliktir mevsimseldir strestendir yaniBende 2ay adet gormuyordum doktor kontroluna gettim 2ay sonra gittiyim gunden 1gun once catlamish bende deyerlendiremedjm malasef oluyor yani onun icin teste negatif cikinca hergunu deyerlendirmek lazim
InshAllah canim kac aylik evlisin?pazartesine randevu aldım canım inşallah geçikmenin sebebi hamileliktir mevsimseldir strestendir yani
8 aylık canım senInshAllah canim kac aylik evlisin?
Bende 13aylik ama ben 6ayimda hamile kalmishdim shimdi bu ay yeniden deniyoruz8 aylık canım sen
InshAllah canimbende evlendipimden beri hiç korunmadık olursa olur dedik üstelemedik yani ama şindi böyle bi sorunla katşılaşınca bi tedirgin olmaya başladım bi sorunmu var acaba diye allah sanada banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah
bende evlendipimden beri hiç korunmadık olursa olur dedik üstelemedik yani ama şindi böyle bi sorunla katşılaşınca bi tedirgin olmaya başladım bi sorunmu var acaba diye allah sanada banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?