Gebeliğe Hazırlık silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak bunlar sırasıyla 17-19-21-23 Mart tarihlerinde yaptığım testler. Senin de ilk testle ayni :) değerim 73 tü o gün

Eklentiler

• IMG_20180323_222937.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba, adetiniz 10 gun gectiyse gebe olma ihtimaliniz cok yuksek fakat cizgi cok silik cikmis. Ben adetim 10 gun geciktiginde test yapmistim cift cizgi vardi ayni gun doktora gittigimde kalp atislarini duymustum. Insallah gebesindir seni uzmek istemem ama bence cizginin daha belirgin olmasi gerekiyor, tekrar bir test yapma sansin var mi canim 5 dk sonraki goruntusu onemli. Farkli bir markanin testini yapabilirsin mumkunse

şimdi yarın sabah test alıcam hemen tekrar yapıcam hatta biraz daha kalitelisinden alım diyorum iki üç tane falan denicem tekrar allah seninkinde analı büyütsün

şimdi yarın sabah test alıcam hemen tekrar yapıcam hatta biraz daha kalitelisinden alım diyorum iki üç tane falan denicem tekrar allah seninkinde analı büyütsün
Kaliteli olmasina gerek yok hayatim 5 tl lik testlerden al yap gitsin dogruluk %99 zaten

Insaah hamilesindir cizgi var :) fakat ben mirateche güvenmiyorum hic silik cizgi görmezdim onda iki gün üst üste ikincisi biraz daha belirgindi gördüm.. ama senin testin benimkilerdende belirgin çıkmış bence erken gebelik testiylede dene

selam kızlar yine boş sevinç çıktı. az önce iki tane farklı marka test yaptım ikisindede tek çizgi çıktı dünkü neden öyleydi anlamadım neyse sonuç itibariyle hamile değilim.

selam kızlar yine boş sevinç çıktı. az önce iki tane farklı marka test yaptım ikisindede tek çizgi çıktı dünkü neden öyleydi anlamadım neyse sonuç itibariyle hamile değilim.
sağlık olsun inşallah bir sonraki ay moral bozma

Canim var silik cizgi))))))ne kadar zaman sonra cikdi bunu cok bekletmishsin yada idrarini cok damlatmishsin sabah ilk idrarinla yap 2-3 damcidanda fazla idrar tokme koyulashacak o zaman

valla bende anlamadım kızlar ilaç falanda kullanmıyorum hani etkisi oldu diyim şimdi yaptığım testlerin birinde bile dünkü çıkmadı yok tatlım dünkünüde en fazla on dakka beklettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…