beni nasıl heyecanlandırdınız anlatamam pazartesi kan testi yaptırıcam mutlaka haber veririmResme bakar bakmas görülüyor inşallah vardır kan testi yaptırınca bizede yazın
Başka idrar testiniz varmı varsa bidaha yapsanız yine çıkıcakmı bakalım inşallah vardır bende her ay o kdr çok yapıyorumki anlıyorum sizibeni nasıl heyecanlandırdınız anlatamam pazartesi kan testi yaptırıcam mutlaka haber veririm
bitane almıştım ancak yarın alırım tekrar yapım resim atarım canımBaşka idrar testiniz varmı varsa bidaha yapsanız yine çıkıcakmı bakalım inşallah vardır bende her ay o kdr çok yapıyorumki anlıyorum sizi
şuan hamilemisin canımCanım bak bunlar sırasıyla 17-19-21-23 Mart tarihlerinde yaptığım testler. Senin de ilk testle ayni :) değerim 73 tü o gün
ayyy benimkide soru işte :) şaşırdım ayy inşallah benimde öyle olur yarın test alıcam tekrarCanım bak bunlar sırasıyla 17-19-21-23 Mart tarihlerinde yaptığım testler. Senin de ilk testle ayni :) değerim 73 tü o gün
Merhaba, adetiniz 10 gun gectiyse gebe olma ihtimaliniz cok yuksek fakat cizgi cok silik cikmis. Ben adetim 10 gun geciktiginde test yapmistim cift cizgi vardi ayni gun doktora gittigimde kalp atislarini duymustum. Insallah gebesindir seni uzmek istemem ama bence cizginin daha belirgin olmasi gerekiyor, tekrar bir test yapma sansin var mi canim 5 dk sonraki goruntusu onemli. Farkli bir markanin testini yapabilirsin mumkunsehwrkese iyi akşamlar benim bi sorum olucak adetim bugünle birlikte 10 gün geçti ama adet olucak gibi bi havam yok sadece karnım şiş okadar bugün öğlen test yaptım ikinci çizgi çok dikkatli bakarsan gözüküyo ypk denecek kadar hafif hamile olma ihtimalim varmıdır
şimdi yarın sabah test alıcam hemen tekrar yapıcam hatta biraz daha kalitelisinden alım diyorum iki üç tane falan denicem tekrar allah seninkinde analı büyütsünMerhaba, adetiniz 10 gun gectiyse gebe olma ihtimaliniz cok yuksek fakat cizgi cok silik cikmis. Ben adetim 10 gun geciktiginde test yapmistim cift cizgi vardi ayni gun doktora gittigimde kalp atislarini duymustum. Insallah gebesindir seni uzmek istemem ama bence cizginin daha belirgin olmasi gerekiyor, tekrar bir test yapma sansin var mi canim 5 dk sonraki goruntusu onemli. Farkli bir markanin testini yapabilirsin mumkunse
ayyy benimkide soru işte :) şaşırdım ayy inşallah benimde öyle olur yarın test alıcam tekrar
allah analı babalı büyütsün benim gibi isteyenlerede nasip etsin inşallahSabah ilk idrarla yap canım daha koyu çıkar bebiş varsa :) evet hamileyimmm
allah analı babalı büyütsün benim gibi isteyenlerede nasip etsin inşallah
amin inşallahAllah razı olsun canım sana da şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağımiza aliriz inşallah :)
Kaliteli olmasina gerek yok hayatim 5 tl lik testlerden al yap gitsin dogruluk %99 zatenşimdi yarın sabah test alıcam hemen tekrar yapıcam hatta biraz daha kalitelisinden alım diyorum iki üç tane falan denicem tekrar allah seninkinde analı büyütsün
sağlık olsun inşallah bir sonraki ay moral bozmaselam kızlar yine boş sevinç çıktı. az önce iki tane farklı marka test yaptım ikisindede tek çizgi çıktı dünkü neden öyleydi anlamadım neyse sonuç itibariyle hamile değilim.
Canim var silik cizgi))))))ne kadar zaman sonra cikdi bunu cok bekletmishsin yada idrarini cok damlatmishsin sabah ilk idrarinla yap 2-3 damcidanda fazla idrar tokme koyulashacak o zamanhwrkese iyi akşamlar benim bi sorum olucak adetim bugünle birlikte 10 gün geçti ama adet olucak gibi bi havam yok sadece karnım şiş okadar bugün öğlen test yaptım ikinci çizgi çok dikkatli bakarsan gözüküyo ypk denecek kadar hafif hamile olma ihtimalim varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?