Değerim yükselmedi yani çizgide koyulaşma göremedim o nedenle kimyasal gebelik yaşadım yani sizin içiniz rahat olabilirSizin yine iyi benım 27.3 50 den az çıkması ve dr un öyle söylemesi almak bullak ettiİyi yönünden bakmaya çalışıyorum evet bıraz saha koyulaştı ınce çizgi
3 gun sonra ver degerinin arttigini gor icin rahat etsin bu sekilde strese sokuyosun kendiniBiz de öyle düşündük inş öyledir ben yine hemen gidip yaptırmak istiyorum kan testi ama eşim adet geciksin haftaya yaptırırsın acele etme diyorYine az yükselmiş ise tekrar 2 gün sonra derler belki diye
İnş tez zamanda sağlıklı bebişinizi alırsınız kucağınızaDeğerim yükselmedi yani çizgide koyulaşma göremedim o nedenle kimyasal gebelik yaşadım yani sizin içiniz rahat olabilir
Aslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vs3 gun sonra ver degerinin arttigini gor icin rahat etsin bu sekilde strese sokuyosun kendini
Neyinden korkuyosunAslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vsistanbula dönünce bakalım yaptıracağım kan testi düşünmemeye çalışıyorum ama işte tek kalınca düşünmeden edemiyorum eski konuları hatim ediyorum suan benım gibi çıkar mı diye
Haklısın kan testi yaptırmaya gittiğim de ilk aklıma gelen buydu ya olmasaydı hiç yada zor olsaydı diye o yüzden sanırım biraz da istiyorum ama çok heveslenıp üzülmek de istemıyorumNeyinden korkuyosunAllah askina rabbim bi bebek nasip etmis dogumdan korkulurmu gider sezeryan olursun bak ben 2 tup bebek denedim 1 ay sonra 3. Yu denicem olmuyo 4 yillk evliyim normal yolla olmasi tıbben imkansiz haline sükret lutfen...
Sagol canim Allah razi olsun❣Haklısın kan testi yaptırmaya gittiğim de ilk aklıma gelen buydu ya olmasaydı hiç yada zor olsaydı diye o yüzden sanırım biraz da istiyorum ama çok heveslenıp üzülmek de istemıyorum(dr yüzünden şüpheli dediği için kendımce duvar örüyorum )inşallah sende tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bu seferkin de mucize olur sevinç olur yuvanıza Allah dan Ümit kesilmez
Çok sağol canım inş önümüz de ki ay sevınclı haberinizi görürüz sizindeSagol canim Allah razi olsun❣
Korkma yukselir degerin doktora bakma sen.
Ay insallahÇok sağol canım inş önümüz de ki ay sevınclı haberinizi görürüz sizinde
Canım çok araştırıp stres yapma oluruna bırak olur mu bende çok panik yaptım araştırdım ettimAslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vsistanbula dönünce bakalım yaptıracağım kan testi düşünmemeye çalışıyorum ama işte tek kalınca düşünmeden edemiyorum eski konuları hatim ediyorum suan benım gibi çıkar mı diye
Elimden geleni yapıyorum stres olmuyorum aslında belirsizlik kötü birazCanım çok araştırıp stres yapma oluruna bırak olur mu bende çok panik yaptım araştırdım ettim
Silik çıkmış bata kaç gün varKzlar benmde testim cok slik acaba hamilemiym bilmiyorumda
Bırde ılk kaç dk da cıktıKzlar benmde testim cok slik acaba hamilemiym bilmiyorumda
5. Dk daha belrgn oldun pkoyım adetm belli değil ki bide akşam18.36 da tekrar yaptım negatf cktıBırde ılk kaç dk da cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?