Silik gebelik testi ve Beta hcg

Peraeylem

ELİT ÜYE 💎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.536
1.717
83
Merhabalar,

Adetim tahmını program 7 Eylül gösteriyor daha 3 gün var gecikme yok (periyod programı) Ağustos 9 da olmustum
Adet olacakmışım gibi etkiler 10-15 gün öncesinden başlayınca
Salı günü ayın 2 sinde idrar testi yaptırdım çok silik çıktı akşamına dayanamadım özel hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 27,3 çıktı ( dr 2 gün sonra tekrar kan testi dedi ama İstanbul dışındayız suan oyuzden gidemedim )
Bu sabah yine test alıp yaptım bıraz daha belirgin silik çıktı
Sanırım beklediğimiz bişey değil erken diyorduk inanamıyorum da kafam çok karıştı var mı yok mu
Bazı yiyeceklerden tiksinme ve idrar sıklıgı var tabı çok susuyorum ama son zaman da o da mı etki etti bilemedım.Deneyimli bilen anne ve anne adaylarına sormak istedim var mı hamılelık acaba beta hcg arttı diye mi bıraz daha hafif belirgin oldu çizgi falan
Birde normal mi bilmiyorum ama aşırı şişlik var bacak ve bölgem de Birde agzım çamur gibi oluyor ama psikolojık mı bilemiyorum bu belirsizlik benı öldürecek sanırım

Eklentiler

• 471DCCF1-FBD5-4088-AAD9-7F11CA5BD981.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 524
  • C1158B12-2205-4115-88D1-106DF7CAB754.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 466
Evet beta yükselince cizgi belirginlesir.hayirli uğurlu olsun simdiden

Bence hamilesin canım hayırlı olsunn
Teşekkür ederim canım isteyenlerin basına darısı inşallah hamilelik ama ben öylemiyim bilmiyorum dr 2 gün sonra tekrar gel dedi çünkü şüpheli oluyormus 27,3 değeri

Ayyyy negüzel yine çift çizgi haberleri hamilesiniz Tebrik ederim. Umarım sağlığıyla gelişir doğar büyür iyi bir insan olur

Bu arada teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun hepimiz için ben sadece doktor bu değer şüpheli deyince ınanmak ile inanmamak arasında kaldım istemiyorum sanıyorum ama sanırım istiyorum da bebek sadece korkuyorum bıraz ümitlenmek var forumda o kadar çok yazı okudum ki sevınıp yarım kalmasın duvar örüyorum kendı içimde

Zaten kan vermişsiniz bthcg de hamile oldugunuz belli bukadar stres yapmayin ☺
Dr beni kararsız bıraktı aynı kişiye gitmeyecegım belirtiler o yöndeydi var galiba dıyordum 27.3 az 50 üstü olması lazım şüpheli filan dedi ıcımde kuşku bıraktı ne sevınebılıyorum ne de bısey hissedebiliyorum hayırlısı olur inş

Korkmayin gec dollenme olmustur belki erken ogrendiginiz icin deger düsuk cikmistir. Bu sekilde olup yukselen de var kan verin tekrar bakin yukselme durumuna

Korkmayin gec dollenme olmustur belki erken ogrendiginiz icin deger düsuk cikmistir. Bu sekilde olup yukselen de var kan verin tekrar bakin yukselme durumuna
Biz de öyle düşündük inş öyledir ben yine hemen gidip yaptırmak istiyorum kan testi ama eşim adet geciksin haftaya yaptırırsın acele etme diyor Yine az yükselmiş ise tekrar 2 gün sonra derler belki diye

Bebeği benden daha çok istiyor ama benden sabırlı var mı yok mu öğrenmek için

canım benim adete 4 gün kala 68,1 çıkmıştı ama 2 gün sonra idrar testinde çizgi hala silikti sende koyulaşmış :)

canım benim adete 4 gün kala 68,1 çıkmıştı ama 2 gün sonra idrar testinde çizgi hala silikti sende koyulaşmış :)
Sizin yine iyi benım 27.3 50 den az çıkması ve dr un öyle söylemesi almak bullak etti İyi yönünden bakmaya çalışıyorum evet bıraz saha koyulaştı ınce çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…