Evet beta yükselince cizgi belirginlesir.hayirli uğurlu olsun simdidenMerhabalar,
Adetim tahmını program 7 Eylül gösteriyor daha 3 gün var gecikme yok (periyod programı) Ağustos 9 da olmustum
Adet olacakmışım gibi etkiler 10-15 gün öncesinden başlayınca
Salı günü ayın 2 sinde idrar testi yaptırdım çok silik çıktı akşamına dayanamadım özel hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 27,3 çıktı ( dr 2 gün sonra tekrar kan testi dedi ama İstanbul dışındayız suan oyuzden gidemedim )
Bu sabah yine test alıp yaptım bıraz daha belirgin silik çıktı
Sanırım beklediğimiz bişey değil erken diyorduk inanamıyorum da kafam çok karıştı var mı yok mu
Bazı yiyeceklerden tiksinme ve idrar sıklıgı var tabı çok susuyorum ama son zaman da o da mı etki etti bilemedım.Deneyimli bilen anne ve anne adaylarına sormak istedim var mı hamılelık acaba beta hcg arttı diye mi bıraz daha hafif belirgin oldu çizgi falan
Birde normal mi bilmiyorum ama aşırı şişlik var bacak ve bölgem deBirde agzım çamur gibi oluyor ama psikolojık mı bilemiyorum bu belirsizlik benı öldürecek sanırım
Teşekkür ederim canım isteyenlerin basına darısı inşallah hamilelik ama ben öylemiyim bilmiyorumBence hamilesin canım hayırlı olsunn
3 gün var sabırsızlıkla 7-9 Eylül aralıgını bekliyorum gecikirse emın olacağımZaten beta 27 çıkmış var tabi artıyordur değerin. Kanaman olmadıkça korkma panik olma boşuna hayırlı olsun
Korkma canım iyi olur inşallah hem çizgi koyulasmisTeşekkür ederim canım isteyenlerin basına darısı inşallah hamilelik ama ben öylemiyim bilmiyorumdr 2 gün sonra tekrar gel dedi çünkü şüpheli oluyormus 27,3 değeri
Ayyyy negüzel yine çift çizgi haberleri hamilesinizMerhabalar,
Adetim tahmını program 7 Eylül gösteriyor daha 3 gün var gecikme yok (periyod programı) Ağustos 9 da olmustum
Adet olacakmışım gibi etkiler 10-15 gün öncesinden başlayınca
Salı günü ayın 2 sinde idrar testi yaptırdım çok silik çıktı akşamına dayanamadım özel hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 27,3 çıktı ( dr 2 gün sonra tekrar kan testi dedi ama İstanbul dışındayız suan oyuzden gidemedim )
Bu sabah yine test alıp yaptım bıraz daha belirgin silik çıktı
Sanırım beklediğimiz bişey değil erken diyorduk inanamıyorum da kafam çok karıştı var mı yok mu
Bazı yiyeceklerden tiksinme ve idrar sıklıgı var tabı çok susuyorum ama son zaman da o da mı etki etti bilemedım.Deneyimli bilen anne ve anne adaylarına sormak istedim var mı hamılelık acaba beta hcg arttı diye mi bıraz daha hafif belirgin oldu çizgi falan
Birde normal mi bilmiyorum ama aşırı şişlik var bacak ve bölgem deBirde agzım çamur gibi oluyor ama psikolojık mı bilemiyorum bu belirsizlik benı öldürecek sanırım
Masallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin saklanıyorlar sanırım silik çizgi oluncaValla bu yine iyi benim testlerimde gölge gibiydi 2. Çizgim simdi 27 haftalıgız cok şükür
Dr beni kararsız bıraktı aynı kişiye gitmeyecegımZaten kan vermişsiniz bthcg de hamile oldugunuz belli bukadar stres yapmayin ☺
Korkmayin gec dollenme olmustur belki erken ogrendiginiz icin deger düsuk cikmistir. Bu sekilde olup yukselen de var kan verin tekrar bakin yukselme durumunaDr beni kararsız bıraktı aynı kişiye gitmeyecegımbelirtiler o yöndeydi var galiba dıyordum 27.3 az 50 üstü olması lazım şüpheli filan dedi ıcımde kuşku bıraktı ne sevınebılıyorum ne de bısey hissedebiliyorum hayırlısı olur inş
Biz de öyle düşündük inş öyledir ben yine hemen gidip yaptırmak istiyorum kan testi ama eşim adet geciksin haftaya yaptırırsın acele etme diyorKorkmayin gec dollenme olmustur belki erken ogrendiginiz icin deger düsuk cikmistir. Bu sekilde olup yukselen de var kan verin tekrar bakin yukselme durumuna
İnş çok çok sağolun kesinleşsin iyice çok öğreneceğim şey var bu forumdançizgi baya belirginleşmiş tebrik ederim lütfen stres yapmayın keyfini çıkarın hayırlısı olsun inşallah
canım benim adete 4 gün kala 68,1 çıkmıştı ama 2 gün sonra idrar testinde çizgi hala silikti sende koyulaşmış :)Dr beni kararsız bıraktı aynı kişiye gitmeyecegımbelirtiler o yöndeydi var galiba dıyordum 27.3 az 50 üstü olması lazım şüpheli filan dedi ıcımde kuşku bıraktı ne sevınebılıyorum ne de bısey hissedebiliyorum hayırlısı olur inş
Sizin yine iyi benım 27.3 50 den az çıkması ve dr un öyle söylemesi almak bullak etticanım benim adete 4 gün kala 68,1 çıkmıştı ama 2 gün sonra idrar testinde çizgi hala silikti sende koyulaşmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?