Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik gebelik testi ve Beta hcg
- Konu Sahibi Peraeylem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
Değerim yükselmedi yani çizgide koyulaşma göremedim o nedenle kimyasal gebelik yaşadım yani sizin içiniz rahat olabilirSizin yine iyi benım 27.3 50 den az çıkması ve dr un öyle söylemesi almak bullak etti İyi yönünden bakmaya çalışıyorum evet bıraz saha koyulaştı ınce çizgi
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
3 gun sonra ver degerinin arttigini gor icin rahat etsin bu sekilde strese sokuyosun kendiniBiz de öyle düşündük inş öyledir ben yine hemen gidip yaptırmak istiyorum kan testi ama eşim adet geciksin haftaya yaptırırsın acele etme diyor Yine az yükselmiş ise tekrar 2 gün sonra derler belki diye
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
İnş tez zamanda sağlıklı bebişinizi alırsınız kucağınıza benım de suan kan testi yaptırmasının İçin hcg ne durumda bılmıyorum bakalım sonuç ne olacakDeğerim yükselmedi yani çizgide koyulaşma göremedim o nedenle kimyasal gebelik yaşadım yani sizin içiniz rahat olabilir
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Aslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vs istanbula dönünce bakalım yaptıracağım kan testi düşünmemeye çalışıyorum ama işte tek kalınca düşünmeden edemiyorum eski konuları hatim ediyorum suan benım gibi çıkar mı diye3 gun sonra ver degerinin arttigini gor icin rahat etsin bu sekilde strese sokuyosun kendini
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Neyinden korkuyosun Allah askina rabbim bi bebek nasip etmis dogumdan korkulurmu gider sezeryan olursun bak ben 2 tup bebek denedim 1 ay sonra 3. Yu denicem olmuyo 4 yillk evliyim normal yolla olmasi tıbben imkansiz haline sükret lutfen...Aslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vs istanbula dönünce bakalım yaptıracağım kan testi düşünmemeye çalışıyorum ama işte tek kalınca düşünmeden edemiyorum eski konuları hatim ediyorum suan benım gibi çıkar mı diye
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Haklısın kan testi yaptırmaya gittiğim de ilk aklıma gelen buydu ya olmasaydı hiç yada zor olsaydı diye o yüzden sanırım biraz da istiyorum ama çok heveslenıp üzülmek de istemıyorum (dr yüzünden şüpheli dediği için kendımce duvar örüyorum )inşallah sende tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bu seferkin de mucize olur sevinç olur yuvanıza Allah dan Ümit kesilmezNeyinden korkuyosun Allah askina rabbim bi bebek nasip etmis dogumdan korkulurmu gider sezeryan olursun bak ben 2 tup bebek denedim 1 ay sonra 3. Yu denicem olmuyo 4 yillk evliyim normal yolla olmasi tıbben imkansiz haline sükret lutfen...
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Sagol canim Allah razi olsun❣Haklısın kan testi yaptırmaya gittiğim de ilk aklıma gelen buydu ya olmasaydı hiç yada zor olsaydı diye o yüzden sanırım biraz da istiyorum ama çok heveslenıp üzülmek de istemıyorum (dr yüzünden şüpheli dediği için kendımce duvar örüyorum )inşallah sende tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bu seferkin de mucize olur sevinç olur yuvanıza Allah dan Ümit kesilmez
Korkma yukselir degerin doktora bakma sen.
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Çok sağol canım inş önümüz de ki ay sevınclı haberinizi görürüz sizindeSagol canim Allah razi olsun❣
Korkma yukselir degerin doktora bakma sen.
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Ay insallahÇok sağol canım inş önümüz de ki ay sevınclı haberinizi görürüz sizinde
- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
Canım çok araştırıp stres yapma oluruna bırak olur mu bende çok panik yaptım araştırdım ettimAslında beklenen bı hamılelık durumu söz konusu değil ama bılmıyorum bende suan ne hissetmem gerektiğini hem çok sevıyorum bebekleri hemde korkuyorum doğum vs istanbula dönünce bakalım yaptıracağım kan testi düşünmemeye çalışıyorum ama işte tek kalınca düşünmeden edemiyorum eski konuları hatim ediyorum suan benım gibi çıkar mı diye
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Elimden geleni yapıyorum stres olmuyorum aslında belirsizlik kötü biraz adet olacakmış gibi ara ara sancı hafif oluyor adetim gecikse olmasa emın olacağım.Canım çok araştırıp stres yapma oluruna bırak olur mu bende çok panik yaptım araştırdım ettim
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Silik çıkmış bata kaç gün varKzlar benmde testim cok slik acaba hamilemiym bilmiyorumda
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Bırde ılk kaç dk da cıktıKzlar benmde testim cok slik acaba hamilemiym bilmiyorumda
5. Dk daha belrgn oldun pkoyım adetm belli değil ki bide akşam18.36 da tekrar yaptım negatf cktıBırde ılk kaç dk da cıktı