• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi ve Beta hcg

Bende hamileydim 3 aylik 2 gun once gebeligi sonlandirmak zorunda kaldik sancilarla dogurdum oglumu 🥺
Cok uzuldum canim, ne denir bilmiyorum acisi coktur mutlaka ama insallah rabbim tekrar nasip eder, sebebi neydi peki, bi kere oluyosa olur dmekki uzulme emi😢

Cok uzuldum canim, ne denir bilmiyorum acisi coktur mutlaka ama insallah rabbim tekrar nasip eder, sebebi neydi peki, bi kere oluyosa olur dmekki uzulme emi😢
3. Tup bebekle hamile kalmistim normal yolla olmuyo zaten.
Bebek anensefali sendromlu olarak dogucakti heran ölebilirdi karnimda doguncada yasamiyo bu bebekler gebelik sonlandi mecburen

3. Tup bebekle hamile kalmistim normal yolla olmuyo zaten.
Bebek anensefali sendromlu olarak dogucakti heran ölebilirdi karnimda doguncada yasamiyo bu bebekler gebelik sonlandi mecburen
Hakkinda hayirlisi canim insallah tekrar nasip olur, mujdeli haberi paylas gene bizle insallah kendine iyi bak hoscakal

Arkadaşlar ben bir şey soracam bugün kan testi yaptım çok düşük çıktı 4,89 negatif yani sabah evden idrar testi yapıp çıktım geldiğimde eve ikinci çizgi silik bir şekilde çıkmış sizce nedir bu durum lütfen cevap yazın ya doktorum iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi
Lütfen bana da yardımcı olun:adete 3-4gun var beta 4.55.ama benım predıctorde de ucuz testte de laboquick,artı med gayet belli bi silik çizgi var hemen çıkan .son durumunuz nedir adet oldunuz mu ?

Back