Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi ( kadınlar kulubü tecrübelerinize ihtiyacım var )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinarteks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
10
0
37
Merhaba, gebeliğe hazırlanıyordum ama bu ay planan bir gün olmadı açıkçası bat bir hafta gecikince test yaptım 10 dk için de böyle bir çizgi çıktı ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok kurumamı yanlış test mi yardımcı olursanız sevinirim… teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• EED051B5-DA95-473E-B3AC-C7FFD3A60E2D.jpeg
    EED051B5-DA95-473E-B3AC-C7FFD3A60E2D.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 39
Bir hafta gecikmeye göre silik çıkmış çizgi ama geç döllenme olabilir.
Kan verin bence gecikmeniz baya fazla varsa çıkacaktır düşük değer bile olsa

Merhaba, gebeliğe hazırlanıyordum ama bu ay planan bir gün olmadı açıkçası bat bir hafta gecikince test yaptım 10 dk için de böyle bir çizgi çıktı ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok kurumamı yanlış test mi yardımcı olursanız sevinirim… teşekkür ederim şimdiden
Benimde iki gün önce testim böyleydi benim de gecikmemin 3 günü

Bir hafta gecikmeye göre silik çıkmış çizgi ama geç döllenme olabilir.
Kan verin bence gecikmeniz baya fazla varsa çıkacaktır düşük değer bile olsa
Ya bide testimi iki kere yaptım diğerinde silik çizgi c nin üstünde çıktı t de olması gerekirken sanırım testler bozuk ümitlenmekte istemedim ama kafam karıştı…bir test daha yapayım inşallah tam çıkar hoop kan vermeye koşarımm

Henüz cesaret edemedim daha önceden de gebelik kayıplarım olduğu için pek heveslenmek istemiyorum
İnşallah bu sefer tutmuş olur.. bende aynı şekilde pek ümitlenmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum kafam karışık inşallah bu süreci güzel hayırlı bir şekilde atlatırız

Akşam tekrarlicam değişecek mi bakacağım.. yine regl olmazsam doktora giderim diye düşünüyorum
Belirti olarak daha önceki regl sürecimden daha normal geçiriyorum ara ara ağrılar geliyor bazen karnımda iğne batıyormuş gibi hissediyorum her an regl olacakmış gibi bi his var içimde

X