- 15 Eylül 2022
- 2.495
- 1.656
- 32
Bende ilk çok silik çizgiyle öğrendim bir hafta varmış gebeliğe bence hamilesin umarım evlisinizdir çünkü bu dertli olunacak bir durum değilde bilemedimTecrübeli hanımlar merhaba,
Ben 2 ocakta regl oldum, adet döngüm 28 günde bir.
Ayın 13 ve 17sinde ilişki yaşadık.
Bir kaç gündür belimde ağrı vardı, psikolojik mi bilmiyorum.
Erken gebelik testi yaptim ikinci çizgi çok silik çıktı daha regl olmama bir hafta var olmalı.
Bu bir anlam ifade ediyor mu?
Telefonum iyi olmadığı için fotoğraf çekemedim tam anlaşılmıyor ama silikbir ince çizgi var ilk kırmızı cizginin yaninda
Evli değilimBende ilk çok silik çizgiyle öğrendim bir hafta varmış gebeliğe bence hamilesin umarım evlisinizdir çünkü bu dertli olunacak bir durum değilde bilemedim
Umarım öyledir çok belirsizGebelikte oluşacak olan 2. Çizgiyi görüyor olabilir misiniz?Bende de olmuştu bir kaç kez
Vücudunuzda belirti var mıydı?ben adetime 6 gün kala aşırı silik çizgi ile öğrendim. gebe olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü her tesste silik çıkmazdı gebelik olmasa.
Emin misiniz?Testler false positive vermez maalesef
Ben başka bir ülkedeydim ilişki yaşadığımda, şimdi yine başka bir yerdeyim, geziyordum sağlık sigortam filan yok test veremem.Ayın 30una kadar beklemektense kan testi verip netleştirin.
İdrar testlerinin pozitif durumda hata payı çoook düşük diye biliyorum ben de.
O zaman erken gebelik testi alıp adet tarihine kadar aralıklarla yapın.Ben başka bir ülkedeydim ilişki yaşadığımda, şimdi yine başka bir yerdeyim, geziyordum sağlık sigortam filan yok test veremem.
Hiçbir belirtim yoktu. Şuan 15 haftalığım hala aman aman belirtim yok kusmam bile olmadı. Her gebelik farklıdır belirti olmadan da geçirilebilir.Vücudunuzda belirti var mıydı?
Bel ağrım var sadece
Emin misiniz?
Evet ihtimali imkansiza yakin bisey false positive. Silik olur tabi beta hcg degerleriniz cok düşüktür henuz. Sabah ilk idrarla testi tekrarlayin gecikince. Gebelik olustuktan 9 gun sonra gözükmeye baslayabilir testte. Vücudunuzdaki b-hcg degerine bagli.Emin misiniz?
Korundunuz mu?
13 unde korunmadim, diğerinde korundum ama bu kadar kolay mi yani kac yaşında kadınımEvet ihtimali imkansiza yakin bisey false positive. Silik olur tabi beta hcg degerleriniz cok düşüktür henuz. Sabah ilk idrarla testi tekrarlayin gecikince. Gebelik olustuktan 9 gun sonra gözükmeye baslayabilir testte. Vücudunuzdaki b-hcg degerine bagli.
2 sinde regl 28 gunluk siklusta diger regl 30 unda 14 çıkar 16 sinda ovulasyon olmuştur bu durumda 11-16 arasi riskli günler 13undeki sevismede korunmadiniz mi? Korunmadiysaniz hamilesinizdir bal gibi niye olmayasiniz?
Verdiğiniz iki tarih de çok riskli. Yani gebe kalmak isteyen bir kadına doktor tam da bu tarih aralığını verirdi. Sigortanız yoksa paranızda mı yok? Özel klinikte test yaptırabilirsiniz.13 unde korunmadim, diğerinde korundum ama bu kadar kolay mi yani kac yaşında kadınım
Evet oBu yaşlı İngiliz annesine hediye sorduğunuz adam mı? İlişki bile sayılmaz diyordunuz ciddiye mi bindi iş?
Yani haftada iki üç kere ancak sevişiyorduk, burada sigortan yoksa böbrek bırakıp çıkıyorsunVerdiğiniz iki tarih de çok riskli. Yani gebe kalmak isteyen bir kadına doktor tam da bu tarih aralığını verirdi. Sigortanız yoksa paranızda mı yok? Özel klinikte test yaptırabilirsiniz.