Evet 4 dakika kadar sonra çıktı, iki kere yaptim ikisi de silik çizgi çıktı test bozuk olabilir belkiİlk 5 dk içinde çıktıysa, 3-4 gün sonra kan testi yaptırın.
Yahu ben evli filan değilim, işim de yok en fazla abortion olur da umarım değildirgeliyor bebişş hadı hayırlısı kan testi yaptırın :)
kan testı kesin sonuç anla ki çaresine bak aile hekimi bile yaparÇok çok silik belli bile olmuyor dikkatli bakınca görünüyor, muhtemelen ben panik yaptim
Türkiye'de değilim maalesefkan testı kesin sonuç anla ki çaresine bak aile hekimi bile yapar
tekrar idrar testi yap öleyse elinin altında bulunsun kırmızı çizgi 2side belirgin olursa hamilesin demektir ara koy 2 gün tekrar dene inşallah öyle birşey yoktur diyelim o zamanTürkiye'de değilim maalesef
Erken gebelik testi al.ya da özel.hastaneye git bakteriler ne olacak?Çok çok silik belli bile olmuyor dikkatli bakınca görünüyor, muhtemelen ben panik yaptim
Gebelikte oluşacak olan 2. Çizgiyi görüyor olabilir misiniz?Bende de olmuştu bir kaç kezÇok çok silik belli bile olmuyor dikkatli bakınca görünüyor, muhtemelen ben panik yaptim
Sakın öyle silik diye hamile değilim demeyin. Ufak bir silik bile olsa geben oluşmaya yeni yeni başlamıştır. Hemen gidip kan testi yaptırın.Çok çok silik belli bile olmuyor dikkatli bakınca görünüyor, muhtemelen ben panik yaptim
ben adetime 6 gün kala aşırı silik çizgi ile öğrendim. gebe olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü her tesste silik çıkmazdı gebelik olmasa.Çok çok silik belli bile olmuyor dikkatli bakınca görünüyor, muhtemelen ben panik yaptim
Korundunuz mu?Yahu ben evli filan değilim, işim de yok en fazla abortion olur da umarım değildir