senin kaç gün geçti ve daha önce hiç hamileliğin var mı:uhm:
Unutmadan bu arada benim silik çizgide aynı hayalet gibiydi.ilk yaptığım testte test çubuğunu burun mesafeme getirince ancak görebiliyordum:1shok:Sonraki testi sabah saatlerinde yaptım o da çok uçuk bir pembeydi ama bütün belirtileri taşıdığım için ben emindim bebişimden...:1rolleyes:
hayirli olsun ilk bebek mi
masallah umarim hamileliginde dogumundu kolay olur benim cok guzel gecmisti hele dogumum kizimin kordonunu babasi kesti nasil ozledim o gunu ya cok eglenceliydi benim dogumum gobek atarak dogurdum kina gecesi gibi gecmisti
yapıcam kızlarrr bekliyorum suda içmedim çünkü sonuç etkilenebiliyormuşş biraz idrar gelse yapıcam olmazsa yarın kan testi artıkkk !!!....
yapıcam kızlarrr bekliyorum suda içmedim çünkü sonuç etkilenebiliyormuşş biraz idrar gelse yapıcam olmazsa yarın kan testi artıkkk !!!....
Eeeee hadi ama meraktan çatlıycas burdasırnaşık şey:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrr yazamadım amaa ağlamaktan telef oldumda ondan adetim gelmişşş...ben çişi beklerken ha geldi dedim bi gittim tuvalete damla damal başlamış test açık kalmıştı zaten paketinden çıkarmıştım onuda o halde yaptım negatif....yokmuş meğerseeee hemde silik çizgi görmüştüm artık hiç bişeye inanmıycam ama hissediyordum biliyordum adet ağrım vardıı hep demiştim ağrım var diyee Allahım nedir bu kadar olumsuzluk zaten eşimlede bazı problemlerimiz vardı bide bu üzerineee çıldırcamm yaaaaa senağlamasenağlamasenağlamabelki uzun süre giremem canlarım yanımda oldunuz hepinize çok tşklerrrrr :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?