• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgiler

OrganikParasetamoL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.723
4.020
158
Merhabalar ben 6 buçuk aylık evliyim. Dün adet günümdu olmayinca test yaptim ikinci çizgi çok silik cikti. 12 saat sonra başka bir Markayla yaptim ikinci çizgi daha belirgin şekilde çıktı.
Ama gelin görün ki bende hiç belirti yok..
Ve adet olacakmisim gibi karnim agriyo ara ara...

Bu testler ne kdr güvenli, iki kez pozitif çıkmasına rağmen Hamilelik olmayabilir mi??

Merhabalar ben 6 buçuk aylık evliyim. Dün adet günümdu olmayinca test yaptim ikinci çizgi çok silik cikti. 12 saat sonra başka bir Markayla yaptim ikinci çizgi daha belirgin şekilde çıktı.

Bu testler ne kdr güvenli, iki kez pozitif çıkmasına rağmen Hamilelik olmayabilir mi??
sonuçlar kesindir.hamilesiniz.hayırlı olsun:)

tebrik ederim hamilesiniz zaten ilk belirtiler adet olacakmış hissidir ve kabızlık diğer belirtiler sonradan gelişir ama kimisinde de görülmeyebilir pazartesi beta testi yaptırınız değerleriniz ne düzeyde seyir ediyor öğrenin

Ayy Teşekkür ederim inşallah ya...:)
Bi türlü emin olamıyorum işte. Bi keresinde cok umutlanmistim kan testi negatif çıkınca çookk üzulmustum. Yine öyle olsun istemiyorum :(

Canım ben de ilk hamileliğimde adetime 3 gün varken test yapmıştım ve 2.cizgi bayağ bir silikti tam 3 tane test yaptım aynı gün 3üde silikti ama hamileydim..2 tane test yapmışsın yanlış değilldir ve adet olacakmış gibi karın ağrısı olabilir bende şimdi 2.ye hamileyim ve hala adet olcakmış gibi karnım ağrıyor arasıra...

Canım ben de ilk hamileliğimde adetime 3 gün varken test yapmıştım ve 2.cizgi bayağ bir silikti tam 3 tane test yaptım aynı gün 3üde silikti ama hamileydim..2 tane test yapmışsın yanlış değilldir ve adet olacakmış gibi karın ağrısı olabilir bende şimdi 2.ye hamileyim ve hala adet olcakmış gibi karnım ağrıyor arasıra...

hayrlı olsun evet ben de hamileymişim 1028 çıktı değerim :) Allah evlad özlemi çeken herkese nasip etsin..

Back