Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testler pozitif gözüküyorArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
5 testin 5 de yarım saat geçti hemen hemen sonradan çıktı ama su da döktüm gitmedi umutlanmak istemiyorumBu testler pozitif gözüküyor
Benimde böyle çıktı adetten 4 gün önce yaptığım testte. Vee hamileyimm. İnşallah sende hamilesindirArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
Adete 3 gün kala kam testi verdim pozitif çıktı. Sende ver istersen için rahat eder canım5 testin 5 de yarım saat geçti hemen hemen sonradan çıktı ama su da döktüm gitmedi umutlanmak istemiyorum
Baya da belirgin aslında artimed mi kaset testlerKan veremedim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef ama beş testin beşi de sonradan neden silik olur ki üzüldüm şimdi
FreelyBaya da belirgin aslında artimed mi kaset testler
O zaman erken gebelik mi yanlış acaba bence başka bi markayla tekrar deneyinFreely
Freely öyle çıkarıyor canım ben de bugün 1 de yaptım saat 2 de pozitif çıktı daha önce de öyle olduğu için hiç umutlanmadim ama seninki daha pembe cikmis inşallah vardırFreely
Bilmiyorum ya çok saçma yani testlere de güvenemiyorz erken gebelik testleri daha doğru çıkarır diye aldım doğruluk olarakFreely öyle çıkarıyor canım ben de bugün 1 de yaptım saat 2 de pozitif çıktı daha önce de öyle olduğu için hiç umutlanmadim ama seninki daha pembe cikmis inşallah vardır
En temizi kan vermekBilmiyorum ya çok saçma yani testlere de güvenemiyorz erken gebelik testleri daha doğru çıkarır diye aldım doğruluk olarak
bencedeEn temizi kan vermek
Bunlar nedir acaba bilgi alabilirmiyim lütfen üsteki bir iki gün öncesi alttaki bugünki neler oluyor sizceArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
Lütfen yardımcı olun ikiside beş dakika içinde çıktıArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
Lütfen bunada bakarmisiniz lütfenArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bat günüm 10 aralık adetten 4 gün önce test yapmaya başladım 5 adet test yaptım 5i de sonradan pembe silik çizgi oluştu daha önce başıma gelmedi başına gelen var mı lütfen bi fikir verin
5 dakika icinde cikan testler dogrudur genelde 10 dakikadan sonra dikkate almayin lutfen tecrubeyle sabittir ve en garantisi kan testidir gününuz gecinceLütfen bunada bakarmisiniz lütfen