Silik Çizgii Bi Bakın Lütfen

saol canımm sende yok mu bişilerrr

yok çaba uğraş veriorum ama şimdilik yok
2,5 senelık evlılığım 7aydır korunmayışım
eşimle doktor kontrolunda sorunsuz oluşumuz
sabr edemeyişimiz

yok çaba uğraş veriorum ama şimdilik yok
2,5 senelık evlılığım 7aydır korunmayışım
eşimle doktor kontrolunda sorunsuz oluşumuz
sabr edemeyişimiz

olsun sabret sen, o kadar takma kafaya oluruna bırak, bi bakarsın hiç beklemediğin bi anda çalıvermiş kapınızı

7 aylık evliyim daha geçen ay denedim olmadı bu ay bi daha denedik bakalım inşalah sonuç olumlu çıkacak

Bu teste göre kesin hamilesiniz, bende çok daha silik çıkmıştı

demekki olabiliyo, ben biraz daha geçince yapacaktım çıkmaz diye bekliyodum ama çıktı, bu akşam yine yapcam daha belirgin olacak mı bakalım :44:

canım idrar testini yapmak için en doğru zaman sabah ilk idrarla olanıdır gün içinde yapma çünkü idrar biriktikçe idrardaki beta hcg oranıda artıyor.. madem akşam yapacaksın 4-5 saat idrara çıkma öyle yap betahcg biriksin..kop koyu bi çizgi çıkar inş. ama en kesini kan testidir ilk önce kanda artıyor bu meret

eşime dedim de sabah yapayım diye olsun yap şimdi dedi dayanamadım yaptım bende, sabahı bekleyebilirim inşallah bugün

eşime dedim de sabah yapayım diye olsun yap şimdi dedi dayanamadım yaptım bende, sabahı bekleyebilirim inşallah bugün

ben böyle çift çizgi görüp yorum yapınca bi heyecanla kesin sonucu bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin cnm tez zamanda güzel haberlerini yaz

ben böyle çift çizgi görüp yorum yapınca bi heyecanla kesin sonucu bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin cnm tez zamanda güzel haberlerini yaz

ahhh bi olsun yazıcam mutlaka :) aminn hepimizin gönlüne göre versin inş.

içini ferah tut inşallah silik milik bi çizgi var sonuçta :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…