7 aylık evliyim daha geçen ay denedim olmadı bu ay bi daha denedik bakalım inşalah sonuç olumlu çıkacak
saol canımmsende yok mu bişilerrr
yok çaba uğraş veriorum ama şimdilik yok
2,5 senelık evlılığım 7aydır korunmayışım
eşimle doktor kontrolunda sorunsuz oluşumuz
sabr edemeyişimiz
olsun sabret sen, o kadar takma kafaya oluruna bırak, bi bakarsın hiç beklemediğin bi anda çalıvermiş kapınızı
7 aylık evliyim daha geçen ay denedim olmadı bu ay bi daha denedik bakalım inşalah sonuç olumlu çıkacak
demekki olabiliyo, ben biraz daha geçince yapacaktım çıkmaz diye bekliyodum ama çıktı, bu akşam yine yapcam daha belirgin olacak mı bakalım :44:
Bu teste göre kesin hamilesiniz, bende çok daha silik çıkmıştı
canım idrar testini yapmak için en doğru zaman sabah ilk idrarla olanıdırgün içinde yapma çünkü idrar biriktikçe idrardaki beta hcg oranıda artıyor.. madem akşam yapacaksın 4-5 saat idrara çıkma öyle yap betahcg biriksin..kop koyu bi çizgi çıkar inş. ama en kesini kan testidir ilk önce kanda artıyor bu meret
hadi yaa heyecanlanıyorum ayyy
eşime dedim de sabah yapayım diye olsun yap şimdi dedi dayanamadım yaptım bende, sabahı bekleyebilirim inşallah bugün
Bence de heyecanlan zatenKan tahlili yaptırsana kesin sonucu alırsın hemen
ben böyle çift çizgi görüp yorum yapınca bi heyecanla kesin sonucu bekliyorumRabbim gönlüne göre versin cnm tez zamanda güzel haberlerini yaz
hamilesindir inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?