• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Çizgii Bi Bakın Lütfen

benimde böyle silik çıkmıştı inş. hamilesindir cnm :34: kan testi yaptır sonucuda buraya yaz canım Rabbim gönlüne göre versin inş. :16:

benimde böyle silik çıkmıştı inş. hamilesindir cnm :34: kan testi yaptır sonucuda buraya yaz canım Rabbim gönlüne göre versin inş. :16:[/QUO daha emin olmadan yaptırmak istemiyorum , bi test daha yapıyım da önce onun sonucunu söylerim :34: sonra gerisi gelir zaten :49:

Son düzenleme:
hımm bize tecrube olsun demekki döllenmeden 10-11 gün sonrada silikte olsa çıkabiliyo

demekki olabiliyo, ben biraz daha geçince yapacaktım çıkmaz diye bekliyodum ama çıktı, bu akşam yine yapcam daha belirgin olacak mı bakalım :44:

ben de yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim. silik bir çizgi sayesinde. değerim 18.67 idi. test de uyduruk bir testti halbuki.
eğer yumurtlama gününüzden eminseniz(ben günü gününe eminim artık serviksin yapısından ve ateşimden anlıyordum) 10 gün sonra öğrenirsiniz.

ben de yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim. silik bir çizgi sayesinde. değerim 18.67 idi. test de uyduruk bir testti halbuki.
eğer yumurtlama gününüzden eminseniz(ben günü gününe eminim artık serviksin yapısından ve ateşimden anlıyordum) 10 gün sonra öğrenirsiniz.

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah, hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu :16:

Back