- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi masal__perisi
-
Artik gebelik testlerinede güvenimiz kalmadı ikinci cizgi net görünüyo canım acaba yerleşme kanamasimi yoğun mu adetinADET OLUYORUM CANIM
MALESEF YOGUN CANIM NORMAL ADET EVET GÜVENMİYORUM ARTIKArtik gebelik testlerinede güvenimiz kalmadı ikinci cizgi net görünüyo canım acaba yerleşme kanamasimi yoğun mu adetin
Üzülme canim gelecek ay olur inşallahMALESEF YOGUN CANIM NORMAL ADET EVET GÜVENMİYORUM ARTIK
Fotografi kirp at canimKizlar bende bir test yaptım ama foto atamiyorum buraya biraz değişik çıktı anlamadım sonucu
Fotografi kirp at canimKizlar bende bir test yaptım ama foto atamiyorum buraya biraz değişik çıktı anlamadım sonucu
Onuda denedim canim dur birdaha deniycemFotografi kirp at canim
Dene bakalım canim merak ettimOnuda denedim canim dur birdaha deniycem
Canim cok dağılmış kirmizi c cizgisi bile belli değil bozuk olabilir test belki biraz bekleyince dağılır
Çok bekledim canım böyle kaldı. Kafayı yicem sanssizlik isteCanim cok dağılmış kirmizi c cizgisi bile belli değil bozuk olabilir test belki biraz bekleyince dağılır
Evet canim yani sanki t de bi ince cizgi görüyorum gibi ama sen yine yarinda bi test yap. Bat gectimi canımÇok bekledim canım böyle kaldı. Kafayı yicem sanssizlik iste
Yok ya ondan emin olamıyorum zaten bata 6 gün var benimki sabirsizlikEvet canim yani sanki t de bi ince cizgi görüyorum gibi ama sen yine yarinda bi test yap. Bat gectimi canım
Daha çok varmış canim ama seni çok iyi anlıyorum bende bebişi çok istiyorum benim 9 gün kaldı istersen yarinda yap bende çok sabirsizimYok ya ondan emin olamıyorum zaten bata 6 gün var benimki sabirsizlik
Yapmaya calisicam canım test alabilirsem sonuç yazarimDaha çok varmış canim ama seni çok iyi anlıyorum bende bebişi çok istiyorum benim 9 gün kaldı istersen yarinda yap bende çok sabirsizim
Silik bir çizgi görüyorum gibiKızlar hamile olma ihtimalim var mı
Bu gün adet olmam gerekiyordu varsa bebiş daha net çıkmadı gerekmiyor muyduSilik bir çizgi görüyorum gibi
Bu gün adet olmam gerekiyordu varsa bebiş daha net çıkmadı gerekmiyor muyduSilik bir çizgi görüyorum gibi
Canim hamilesin :)Kızlar hamile olma ihtimalim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?