- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 28
- Konu Sahibi masal__perisi
Canım testim değişti yaaaDaha çok varmış canim ama seni çok iyi anlıyorum bende bebişi çok istiyorum benim 9 gün kaldı istersen yarinda yap bende çok sabirsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım testim değişti yaaaDaha çok varmış canim ama seni çok iyi anlıyorum bende bebişi çok istiyorum benim 9 gün kaldı istersen yarinda yap bende çok sabirsizim
C kontrol cizgiside cikti t daginik kaldiiiCanım testim değişti yaaa
Bekliyorum canim sonucunuYapmaya calisicam canım test alabilirsem sonuç yazarim
Resim attim değişti sonuç baktinmiBekliyorum canim sonucunu
Evet canim ama t cizgisi belli olmuyo c bile çok silikCanım testim değişti yaaa
Off bilmiyorum yaa bir gebelik yaşadım ben daha önce ama düşük oldu. Ondada bata daha çok varken yaptım aynı böyle hatta daha karmaşık çıkmıştıEvet canim ama t cizgisi belli olmuyo c bile çok silik
Üzme kendini canim inşallah hamilesindir tekrar test yaparsin o da böyle çıkacak değil yaOff bilmiyorum yaa bir gebelik yaşadım ben daha önce ama düşük oldu. Ondada bata daha çok varken yaptım aynı böyle hatta daha karmaşık çıkmıştı
Inşallah canım gelişme olursa yazarimÜzme kendini canim inşallah hamilesindir tekrar test yaparsin o da böyle çıkacak değil ya
Tamam canim yaz muhakkak güzel haberlerle gelInşallah canım gelişme olursa yazarim
Inşallah yaa hepimiz artık anne olalimmmTamam canim yaz muhakkak güzel haberlerle gel
Amiinnn insalllaahhh :)Inşallah yaa hepimiz artık anne olalimmm
Çok ince silik bi çizgi görüyorum canim daha adetine varmış büyük ihtimalle adet yaklastikca koyulaşır testi tekrarlasin bi kaç güneKardeşimin testine bakabilir misiniz kızlar. Adet tarihi tahminen 9 mayısmış. Testi bugün yapmış. 5 gün varken yani.