- 18 Mart 2011
- 50
- 12
- 86
- Konu Sahibi masal__perisi
-
Ustune gormus olabilirsin cnm resim ekleNormalde 14 subatta adet olma gerekirken 9 subatta geldi ama cok degil 10 subatta bitti. 14 subatta test yaptim cok cok silik bir cizgi belirdi. Iki gun once tekrar yaptim. Resimleri ekte. Sizce biraz bekleyip twsti tekrarlayayim mi? Bu arada hala adet olacakmisim gibi bel agrim ve ara ara kasik agrilarim oluyor.lutfen bir cevap yazin.
- kızlar lütfen yardımcı olun bana..
adetime 5 gün kaldı, göğüslerimde 10 gündür anormal bir hassasiyet var.
bu yüzden erken gebelik testi aldım. dün evde idrar testi yaptım, days comfort diye bir marka ile. belirsiz acayip silik bir çizgi çıktı T kısmında.
bugün tekrar aynı markadan yeni bir test alıp yaptım, yine silik çizgi çıktı.
çok belirsiz ancak ışıkta baktığında görülebiliyor.
bugün 1 saat sonra oncumed diye farklı ucuz bir marka testle yine yaptım. negatif çıktı.
nasıl yorumlayabilirim bu durumu?
yarın kan tahlili vereceğim fakat çok heyecanlı ve sabırsızım..
lütfen yardımcı olun..
Muhtemelen hamilelik var çok yeni o yüzden silik çıkmıştır bi kan testi ver canımKızlar merhaba benim de gebelik testine bir bakar misiniz 1 defa yaptım silik çıktı 2 gün geçti adetim sizce pozitif mi
Pazartesi vereceğim inşallah canım bir çok kişinin test ilepozitif çıkmış ama kanda negatif çıkmış umarım öyle olmazMuhtemelen hamilelik var çok yeni o yüzden silik çıkmıştır bi kan testi ver canım
Hamilesin aynı benimkide böyle idiKızlar merhaba benim de gebelik testine bir bakar misiniz 1 defa yaptım silik çıktı 2 gün geçti adetim sizce pozitif mi
KIZLAR AYIN 24 ADET OLMAM GEREKİYORDU BUGÜN 27 HAL ADET OLMADIM 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM RESİMEDEKİ GİBİ CIKTI AMA BUGUN AGRILARIM VAR OLUCAM GİBİ
ADET OLUYORUM CANIMTekrar test yap bence hala adet olmadıysan. Kan testi daha güvenilir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?