Silik Çizgi

masal__perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
50
12
86
- kızlar lütfen yardımcı olun bana..
adetime 5 gün kaldı, göğüslerimde 10 gündür anormal bir hassasiyet var.

bu yüzden erken gebelik testi aldım. dün evde idrar testi yaptım, days comfort diye bir marka ile. belirsiz acayip silik bir çizgi çıktı T kısmında.
bugün tekrar aynı markadan yeni bir test alıp yaptım, yine silik çizgi çıktı.
çok belirsiz ancak ışıkta baktığında görülebiliyor.
bugün 1 saat sonra oncumed diye farklı ucuz bir marka testle yine yaptım. negatif çıktı.
nasıl yorumlayabilirim bu durumu?
yarın kan tahlili vereceğim fakat çok heyecanlı ve sabırsızım..
lütfen yardımcı olun..

Adetine daha var cnm. Gebelik testindeki silik çizgi hmn mi çıktı bekledikten sonra mı? Resmini atsaydın daha net birşey diyebilirdim. Testi yıkayıp bekleyince siliklik kaybolursa buharlaşmadan oluyormuş diye okudum bu sitede ama doğruluk payını bilmiyorum. İnşallah hamilesibdir.

10 gundur göguslerında hassasiyet ver diyorsun adetine 5 gun var mış

ee ozaman daha yumurtlama gununden göguslerin ağrımaya baslamış oluyor , lütfen biraz daha sabırlı olmaya çalış ,

inşallah vardır.

Normalde 14 subatta adet olma gerekirken 9 subatta geldi ama cok degil 10 subatta bitti. 14 subatta test yaptim cok cok silik bir cizgi belirdi. Iki gun once tekrar yaptim. Resimleri ekte. Sizce biraz bekleyip twsti tekrarlayayim mi? Bu arada hala adet olacakmisim gibi bel agrim ve ara ara kasik agrilarim oluyor.lutfen bir cevap yazin.

Normalde 14 subatta adet olma gerekirken 9 subatta geldi ama cok degil 10 subatta bitti. 14 subatta test yaptim cok cok silik bir cizgi belirdi. Iki gun once tekrar yaptim. Resimleri ekte. Sizce biraz bekleyip twsti tekrarlayayim mi? Bu arada hala adet olacakmisim gibi bel agrim ve ara ara kasik agrilarim oluyor.lutfen bir cevap yazin.

Ustune gormus olabilirsin cnm resim ekle

Ben de bugün aynı şeyi yaşadım, anında çok silik bir pembe çizgi belirdi ve 4 saat sonra o çizgi belirgin pembe oldu, testin markası albi, ne olabilir ki bu durum?

Days comfort test yaptım ben de. silik ikinci çizgi cıktı ama güvenmiyorum artık bu teste. siz hamile misiniz

Kızlar merhaba benim de gebelik testine bir bakar misiniz 1 defa yaptım silik çıktı 2 gün geçti adetim sizce pozitif mi

Eklentiler

• 20170407_155430_HDR-1.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 770
Kızlar merhaba benim de gebelik testine bir bakar misiniz 1 defa yaptım silik çıktı 2 gün geçti adetim sizce pozitif mi
Muhtemelen hamilelik var çok yeni o yüzden silik çıkmıştır bi kan testi ver canım

KIZLAR AYIN 24 ADET OLMAM GEREKİYORDU BUGÜN 27 HAL ADET OLMADIM 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM RESİMEDEKİ GİBİ CIKTI AMA BUGUN AGRILARIM VAR OLUCAM GİBİ

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-04-26 at 20.20.51.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 516
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…