Silik çizgi

Orduludeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
10
1
1
27
merhabalar adete 4 gün kala testim bu şekilde 2. Çizgi hemen çıktı ama tam kırmızı değil,gebelik istiyorum daha öncesi düşüklerim oldu genetik test verdim eğer gebelik oluşurşa kan sulandırıcı başlanacağı söylenildi bu arada ovülasyon testi kullandım yumurtlamadan sonraki 14. Günümdeyim bu süreçte doktorum duphaston verdi biteli 3 gün oldu kanama yaşamadım ancak reglime 4 günüm var sevgiler Rabbim isteyen herkesi annelikle müjdelesin (benide )

Gorunsun diye siyah beyaz sekilde koymussunuz sanırım.
Ovulasyon takip ettiysen 14. Gune falan normalde adet sökülürdü. Adetinize de 4 gun Yoktur. Direk kan verin riske atmayın.

Artimedle yaptım birazdan kan vermeye gidicem böyle çok fazla duramıcam çünkü daha öncede bu markayla yapmıştm ama ikinci çizginin emaresi bile yoktu
Benimde böyle çıktı test artimed ve güvenemiyorum. Daha öncede artimed yaptım ya böyle çıktı yada hiç çıkmadı. Bir hafta daha bekleyeceğim mecbur. Sizin sonuc çıkarsa buradan paylaşır mısınız?

Artimedle yaptım birazdan kan vermeye gidicem böyle çok fazla duramıcam çünkü daha öncede bu markayla yapmıştm ama ikinci çizginin emaresi bile yoktu
Artimedle boyle olup negatif cikan cok kisi olmus. Bu test markasını bilmiyorum ama hafif pembe cikmasi gerekmiyo muydu. Insallah vardir tabi kan en dogru sonucu verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…