Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim umarım hayırlı olurBence pozifit. Birde kan verip doğrulayın derim. Var ise hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun bariz belli testte tabii yine emin olmak için kan test şartMerhabalar. Bugün adetimin gecikmesinin 2. Günüydü. Erken gebelik testi yaptım. Testin sonucu böyle çıktı. Sizce gebe miyim?Eki Görüntüle 3511240
Evett teşekkür ederimHayırlı olsun bariz belli testte tabii yine emin olmak için kan test şart
10 dk içinde ikinci çizgi çıktıysa pozitiftir. Kaset testler daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Kan tetkiki vererek kesinleştirebilirsiniz. 48 saat sonrasında tekrar kan tetkiki verip artış olup olmadığını da kontrol etmek gerekiyor.Merhabalar. Bugün adetimin gecikmesinin 2. Günüydü. Erken gebelik testi yaptım. Testin sonucu böyle çıktı. Sizce gebe miyim?Eki Görüntüle 3511240
Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederimKız ne siliği bağırıyor burdayım diye hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Yarın vereceğim inşallahSonuç ne oldu kan testi verdinizmi
Teşekkür ederim vereceğim yarın kan testi bakalım inşallah iyi olur10 dk içinde ikinci çizgi çıktıysa pozitiftir. Kaset testler daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Kan tetkiki vererek kesinleştirebilirsiniz. 48 saat sonrasında tekrar kan tetkiki verip artış olup olmadığını da kontrol etmek gerekiyor.
Kan testi bugün verdim hamileyim umarım hayırlısı olurSonuç ne oldu kan testi verdinizmi