- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah öyle yapıyım artikçok çok silik bir çizgi var ama adetinize daha çok varmış. Ya kan verin ya da biraz daha bekleyin.
Ne yaptiniz tekrarladiniz mi acaba?Kızlar adetime 7 gün var yumurtlamanın 9 cu günü ilk idrar değil öğlen idrariyla yaptım ilk 5 dakka da çıktı çizgi ve resimde belli olmuyor ama pembelik var çizgide. Sizde çizgiyi goruyormusunuz?
Bugün tekrarladım yarım saat sonra çıktı silik çizgi suya tuttum kurumami diye çizgi hala duruyor yumurtlamanin bugün 10 cu günü reglime 6 gün var ama ilk idrarla değil günün 3 cu idraroyla yaptım testi ilk idrarı hep unutuyorumNe yaptiniz tekrarladiniz mi acaba?
Canim daha cok erken ama bana kalirsa hamilesin. Bekleyebilirsen sali sabahi bir test daha yap. Bekleyemem diyosan git pazartesi kan ver. Ama bana gore hamilesin.Bugün tekrarladım yarım saat sonra çıktı silik çizgi suya tuttum kurumami diye çizgi hala duruyor yumurtlamanin bugün 10 cu günü reglime 6 gün var ama ilk idrarla değil günün 3 cu idraroyla yaptım testi ilk idrarı hep unutuyorum
Öylemi diyorsun bencede erken diyorum canım bende bir kaç gün daha bekleyip gidip kan testi yapCanim daha cok erken ama bana kalirsa hamilesin. Bekleyebilirsen sali sabahi bir test daha yap. Bekleyemem diyosan git pazartesi kan ver. Ama bana gore hamilesin.
İnşallah canım benim vardır ya Rabb im hepimize nasip etsin inşallahCanim daha cok erken ama bana kalirsa hamilesin. Bekleyebilirsen sali sabahi bir test daha yap. Bekleyemem diyosan git pazartesi kan ver. Ama bana gore hamilesin.
Çok hafif bir pembelik var gibiKızlar testime bakarmısın gecikmem ve beyaz akıntım var
Çok hafif bir pembelik var gibi
Sol taraftaki en üstteki çizgide az bi gölge var 2 gün sonra sabah idrariyla tekrarlayin testi inşallah vardırKızlar testime bakarmısın gecikmem ve beyaz akıntım var
Canım sen ne yaptın seninde silik çıkmıştı sanırım bı başlık altında mesajını gormustumCanim daha cok erken ama bana kalirsa hamilesin. Bekleyebilirsen sali sabahi bir test daha yap. Bekleyemem diyosan git pazartesi kan ver. Ama bana gore hamilesin.
Hayırlı olsun kuzumGözle çok net görünüyo, suyla üstünden geçtim çizgiler yine duruyor
Benimde öyle suyla gectim hala duruyor birbirimizi haberdar edelim sonuçtan aynı dueumdayiz inşallah ikimizde hamisizdirGözle çok net görünüyo, suyla üstünden geçtim çizgiler yine duruyor
İnşallah canımHayırlı olsun kuzum
Tamam canım inşallah vardır ikimizde de haber bende testti tekrarlıcamBenimde öyle suyla gectim hala duruyor birbirimizi haberdar edelim sonuçtan aynı dueumdayiz inşallah ikimizde hamisizdir
Evet ama koyulasti benim ki. Pazartesi doktorumu arayip randevu alicam. Bakalim hayirlisi cancan.Canım sen ne yaptın seninde silik çıkmıştı sanırım bı başlık altında mesajını gormustum
Ayy sağlıklı ilerlesin bende pazartesi tekrarlayim yada yarınEvet ama koyulasti benim ki. Pazartesi doktorumu arayip randevu alicam. Bakalim hayirlisi cancan.
adetinizin tarihi geçince yapın birde ama ama var hafif çizgi de erken yapmayın strese girmeyinKızlar adetime 7 gün var yumurtlamanın 9 cu günü ilk idrar değil öğlen idrariyla yaptım ilk 5 dakka da çıktı çizgi ve resimde belli olmuyor ama pembelik var çizgide. Sizde çizgiyi goruyormusunuz?