Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canı bazen testlerde sorun olabiliyor kaybolan çizgi kaset testte başıma gelmişti bana da çok saçma gelmişti ama burda çizgi gayet belli bana gelecek olursam da ben bu gebeliğimi adete 5 gün kala ve 4 gün kala silik çizgilerle öğrendim. Kayıpların var dualarını eksik etme bizden Prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah 🌸👒💜
Benimde bu şekilde çıkıyor sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_20220408_123415.jpg
    IMG_20220408_123415.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220407_121212.jpg
    IMG_20220407_121212.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 63
Eki Görüntüle 3026950

İyi geceler kızlarr
Yumurtlamadan beri çok yoğun kasık ağrım var regle 8 gün kaldı doktora gitsem mi diye düşündüm ağrı o derece rahatsız etti neyseki bi test yapayım dedim öylesine yaptım fotograftaki gibi çok net bi çizgi var. Emin olmak için 2 kere tekrarladım negatif çıktı sadece C çizgisi var, bu silik çıkan ilk testim sonradan komple yok oldu bu şekilde önce silik çıkıp sonra kaybolması çok saçma değil mi ? Yarın ilk idrarla tekrardan yapacağım ve böyle 8-9 gün kala erken gebelik testiyle öğrenenleriniz oldu mu acaba ? Yoksa test mi bozuktu aklımda deli sorularr
Bende 3 gün once erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugünde kaset test yaptım baya belli silik çizgi oldu insallah 1 hafta daha bekleyip kan testine gideceğim şunuda söyleyeyim, 1 hafta önce de 2 kere test yaptım yoktu içini açtım 2 sininde içinde 2. Cizgi vardı biraz daha bekle 10 gün kadar sabret aynı ağrı bende de oldu birde normalde akıntım olmaz ama bu aralar oluyor Rabbım kucağını boş bırakmasın🤲🥰

X