• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

sevda3542

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
52
30
8
33
Arkadaslar ikinci çizgi çok silik hamile miyim bilmıyorum umutlanmak da istemıyorum boşu boşuna tam 20 dakikada cıktı 20 dakika sonrası geçersiz sayılıyor yaZıyor testte bir de defalarca daha önce yaptım test ertesi gün de bakmış hiç böle olmamıştı fikrinize ihtiyacım var gerçekten

Eklentiler

• DC77AD07-01D9-4187-A280-5D66C02A9555.webp
    DC77AD07-01D9-4187-A280-5D66C02A9555.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 556
Arkadaslar ikinci çizgi çok silik hamile miyim bilmıyorum umutlanmak da istemıyorum boşu boşuna tam 20 dakikada cıktı 20 dakika sonrası geçersiz sayılıyor yaZıyor testte bir de defalarca daha önce yaptım test ertesi gün de bakmış hiç böle olmamıştı fikrinize ihtiyacım var gerçekten
Bu çok silir bir çizgi değil ki canım. Bildiğin çizgi bu yani😊 gözün Aydın gebesin🥰

Üzülme olur daha herseyin hayırlısı Allahtan nasip vakti var demek ki benimde sonuçlar cıkmıs beta 1.20 diyo negatif yani 0-5 arası negatif dıyor ama ilginç olan erken gebelik testim de silik gerçekten çok kafa karıştırıcı adet olana kadar bi daha yapmayı düşünmüyorum insanın kafasını çok yoruyor 🙄🙁 böle olupta hamile çıkan var mı çok merak edıyorum ama kanda çıkardı yani 3 test 3 üde silik hepsi mı bozuk bu testlerin almıyor aklım 😁
Aa hayret bişey.. nasıl çıkmaz o kadar belirgin çizgilere ya.. ama oluyor çok tuhaf bir şekilde kanda negatif olup sonradan yükselen. Bekle canım adetin geciksin tekrar yaptırırsın

Aa hayret bişey.. nasıl çıkmaz o kadar belirgin çizgilere ya.. ama oluyor çok tuhaf bir şekilde kanda negatif olup sonradan yükselen. Bekle canım adetin geciksin tekrar yaptırırsın
Aynen Canım çok düşük cıktı ondan olmadığına inandırdım kendimi olursa süpriz olur cuma günü adet günüm bakalım gelicek mi 😬

Kaset testten ve erken gebelik testten 2.çizgi silik çıkmasına rağmen adet oldum bugun kızlar olmucam sanmıştım
Hayırlısı olsun canım, hiç ummadık bi anda tadarsın o mutluluğu, Allah'tan umut kesilmez, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 😘

Back
X