• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

sevda3542

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
52
30
8
33
Arkadaslar ikinci çizgi çok silik hamile miyim bilmıyorum umutlanmak da istemıyorum boşu boşuna tam 20 dakikada cıktı 20 dakika sonrası geçersiz sayılıyor yaZıyor testte bir de defalarca daha önce yaptım test ertesi gün de bakmış hiç böle olmamıştı fikrinize ihtiyacım var gerçekten

Eklentiler

• DC77AD07-01D9-4187-A280-5D66C02A9555.webp
    DC77AD07-01D9-4187-A280-5D66C02A9555.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 556
Arkadaslar ikinci çizgi çok silik hamile miyim bilmıyorum umutlanmak da istemıyorum boşu boşuna tam 20 dakikada cıktı 20 dakika sonrası geçersiz sayılıyor yaZıyor testte bir de defalarca daha önce yaptım test ertesi gün de bakmış hiç böle olmamıştı fikrinize ihtiyacım var gerçekten
Cok net cikmis canim kuruma cizgisi bukadar net cikmaz sanmam var bebis

Hayırlı olsun bencede var. Sabah kan verip takip edin. Sabah ilk idrar olsaydı daha net çıkardı. Ayrıca cizgi silik değil masallah gayet net🤗😃

Hirasarem ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmam gerekıyor sence sağlık ocağına gidip sabah kan vermelımıyım yoksa bi daha mı test yapmalıyım hiç bir fikrim yok hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 🙈
Rabbim.saglikla versin canim bebegini kucagina acele etme reglin getikden bir hafta sonra falan kese goruluyor yani beta degerin 2000 oldugunda karindan goruluyor tabi beta takibi cok onemli istersensen bir hafta bekle dayanabilirsen yada risk almayim dersen beta takibi yaptir ikigunde bir kese gorunene kadar canim

Heyecanlandım suan 🙈🙈 sabah yaptım aslında aç karnına bugun sabah 7 falandı bi çok yazı okudum herkesin silik cızgı direk çıkıyormuş benim bi 20 dk sonra cıktı ondan çok kararsız kaldım
Allah gonlune gore versin ne tatli heyecenlar bunlar birde herkesin gebeligi bir degildir canim baska seyler okuyarak kendinde birseyler arama test varsa tekrarla sonra duruma gore hareket edersin

Allah gonlune gore versin ne tatli heyecenlar bunlar birde herkesin gebeligi bir degildir canim baska seyler okuyarak kendinde birseyler arama test varsa tekrarla sonra duruma gore hareket edersin
Cok teşekkürler ederim güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkese ve bana nasip etsin insallah bakalım dediğiniz takip edilen bi adet olana kadar 🥰

Sabah verdim kan sonuçları çıkmadı Henüz kuzenim tutturdu erken gebelik testi yapalım diye onu da yaptım o da inanılmaz silik ikinci çiZgi olmadığımı düşünüyorum suanda ama yönete kan sonuçlarını merak edıyorum garipten çizgile görüyorum sanırım insan ne görmek isterse onu mu görüyor anlamadım 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• E7096B11-2140-4F50-8658-6E9C6108552C.webp
    E7096B11-2140-4F50-8658-6E9C6108552C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 351
Sabah verdim kan sonuçları çıkmadı Henüz kuzenim tutturdu erken gebelik testi yapalım diye onu da yaptım o da inanılmaz silik ikinci çiZgi olmadığımı düşünüyorum suanda ama yönete kan sonuçlarını merak edıyorum garipten çizgile görüyorum sanırım insan ne görmek isterse onu mu görüyor anlamadım 🤷🏻‍♀️
Var çizgi ama en kesin testtir .

Cok silik ama degil mi sizce neden kanda beta yeterınce yukselmedıgınden mı cok ıstıyorum olsun dıye dün gece kan vercem diye dön dön hiç uyuyamadım 🙈 hayal kırıklıgına uğramak da istemıyorum
İnşallah hamilesindir , ben de bugün yaptım ve çook silik

Eklentiler

• A3C69E13-F635-4746-9559-6067DFD0656F.webp
    A3C69E13-F635-4746-9559-6067DFD0656F.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 345
Back
X