• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.554
787
73
29
Silik çizgiyi görebilen ?

Eklentiler

• 2FA7FC7F-E1CD-4DC0-A490-FE8D7E43113B.webp
    2FA7FC7F-E1CD-4DC0-A490-FE8D7E43113B.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 229
İnşallah 🙏🏻 Adetime bir hafta kala kan testimde 0,100 çıkmıştı doktor adet öncesi geldiğim için pek önemsemedi adet günü gel bide öyle bakalım dedi
Evet doktorlar adetin gecmesini istiyorlar. Allah sabir versin minik minik de yavrular nasip etsin

İnşallah 🙏🏻 Adetime bir hafta kala kan testimde 0,100 çıkmıştı doktor adet öncesi geldiğim için pek önemsemedi adet günü gel bide öyle bakalım dedi
Önemsemezler cunku gorunmez bile daha. Doktorlar kalp atisi duyana kadar bebegin varligini kabul etmezler cok hakli olarak.

Buna bi bakabilir misiniz
Hemen ciktiysa kuruma cizgisi degilse ikinci cizgi var insallah bir sorun yokturkimyasal degildir. Yat uzan, agir is yapma, bir yere uzanmaya calisma, sandalyeye cikma, bir sey kaldirma, 4 gun bekle bakalim. hayirli haberler ver insallah😊

Arkadaslar acil yardım bir yıllık evliyim 6 ay oldu bebek çalışmasına baslayalı goguslerım regl donemımden en fazla bir ıkı gun once acırdı 10 gun öncesinden agrımaya başlamıstı son adet gunum 3 eylul yumurtalama tahmını 17-22 arası ucunde de cok hafif cizgi var regl gunume bır hafta kaldı ümitlenmeli miyim kan testine gidince yıkılmak istemıyorum:emir_bebek:

Eklentiler

• FBD450E5-0606-4FE5-8B64-858E0C238FF2.webp
    FBD450E5-0606-4FE5-8B64-858E0C238FF2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 129
Arkadaslar acil yardım bir yıllık evliyim 6 ay oldu bebek çalışmasına baslayalı goguslerım regl donemımden en fazla bir ıkı gun once acırdı 10 gun öncesinden agrımaya başlamıstı son adet gunum 3 eylul yumurtalama tahmını 17-22 arası ucunde de cok hafif cizgi var regl gunume bır hafta kaldı ümitlenmeli miyim kan testine gidince yıkılmak istemıyorum:emir_bebek:
ben görüyorum 🙏 yarın sabah tekrar yapin biraz daha belirginlesecektir🥰

Back
X