- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok hafif cizgi var evet. Bat ne zaman?Silik çizgiyi görebilen ?
4 gün varCok hafif cizgi var evet. Bat ne zaman?
Bende öyle görüyorum ama şu 4 gün nasıl geçer bilmiyorumEvet epey bi silik cizgi var
10 dakika olduBen görüyorum kaç dk da çıktı
İnşallahGecer ama Zor gecerrabbim isteuen herkese nasip etsin insallah
Evet doktorlar adetin gecmesini istiyorlar. Allah sabir versin minik minik de yavrular nasip etsinİnşallahAdetime bir hafta kala kan testimde 0,100 çıkmıştı doktor adet öncesi geldiğim için pek önemsemedi adet günü gel bide öyle bakalım dedi
Evet mesela sırt bel ağrısı kasık ağrısı adet olacakmışım gibi bir ağrı hafif göğüslerde hassasiyet bu şekildeBelirtilerin var mıydı
Çok teşekkür ederimEvet doktorlar adetin gecmesini istiyorlar. Allah sabir versin minik minik de yavrular nasip etsin
Önemsemezler cunku gorunmez bile daha. Doktorlar kalp atisi duyana kadar bebegin varligini kabul etmezler cok hakli olarak.İnşallahAdetime bir hafta kala kan testimde 0,100 çıkmıştı doktor adet öncesi geldiğim için pek önemsemedi adet günü gel bide öyle bakalım dedi
Buna bi bakabilir misinizÖnemsemezler cunku gorunmez bile daha. Doktorlar kalp atisi duyana kadar bebegin varligini kabul etmezler cok hakli olarak.
Hemen ciktiysa kuruma cizgisi degilse ikinci cizgi var insallah bir sorun yokturkimyasal degildir. Yat uzan, agir is yapma, bir yere uzanmaya calisma, sandalyeye cikma, bir sey kaldirma, 4 gun bekle bakalim. hayirli haberler ver insallahBuna bi bakabilir misiniz
ben görüyorumArkadaslar acil yardım bir yıllık evliyim 6 ay oldu bebek çalışmasına baslayalı goguslerım regl donemımden en fazla bir ıkı gun once acırdı 10 gun öncesinden agrımaya başlamıstı son adet gunum 3 eylul yumurtalama tahmını 17-22 arası ucunde de cok hafif cizgi var regl gunume bır hafta kaldı ümitlenmeli miyim kan testine gidince yıkılmak istemıyorum![]()
Ne güzel dediniz keşkee elimdeki testler bittiben görüyorumyarın sabah tekrar yapin biraz daha belirginlesecektir
![]()
Ama sonuçta bi hamilelik var saçmaÖnemsemezler cunku gorunmez bile daha. Doktorlar kalp atisi duyana kadar bebegin varligini kabul etmezler cok hakli olarak.