• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi ??

Hmm o zman adetinin geçmesini bekle daha iyi sonuç alırsın ama insan bekleyemiyo bazen istersen bide erkem gebelik testi alıp yap onlar adet olmadanda gösteriyor varsa
Siz de akıntı oldu mu nasıldı kıvamı ben bu testi akşam yaptım sabah tekrar test yapacağım niye böyle çıktı anlamadım tam T çizgisi altında değil

Malesef bugün kan tahlilim negatif çıktı hala adet olmadım ama
Eger normalde düzenli ise sadece bu ay gecikti ise bir sonraki ay hamile kalma sansiniz cok yuksek diye bir sey okumustum. Tesadüf müdür bir gerçeklik payi var midir bilmem ama benim öyle olmuştu. Adetim hep düzenliyken bi anda 10 gun geciktim test negatif cikti adet sokturucu kullandım. Sonraki ay 6 gün gecikti ilacin etkisi herhalde diye düşündüm bu kez hamileymisim:)

Siz de akıntı oldu mu nasıldı kıvamı ben bu testi akşam yaptım sabah tekrar test yapacağım niye böyle çıktı anlamadım tam T çizgisi altında değil
Benim akıntım olmadı yani belki ara ara ama cok az denilecek kadar az diyebilirim sabah ilk idrarınla yap ben adetim birgün gectiginde erken gebelik testi yaptim negatifti adetim 7 gün gectiginde buraya attıgım testte cok silik cizgi gbi var iste ama tabi kan verdim bugün negatif

Eger normalde düzenli ise sadece bu ay gecikti ise bir sonraki ay hamile kalma sansiniz cok yuksek diye bir sey okumustum. Tesadüf müdür bir gerçeklik payi var midir bilmem ama benim öyle olmuştu. Adetim hep düzenliyken bi anda 10 gun geciktim test negatif cikti adet sokturucu kullandım. Sonraki ay 6 gün gecikti ilacin etkisi herhalde diye düşündüm bu kez hamileymisim:)
Ciddi misiniz ay keşkee peki bu söz genel olarak adeti düzensiz ama son iki aydir ayni gununde gelmiş olanlar içinde geçerli midir 😊

Benim akıntım olmadı yani belki ara ara ama cok az denilecek kadar az diyebilirim sabah ilk idrarınla yap ben adetim birgün gectiginde erken gebelik testi yaptim negatifti adetim 7 gün gectiginde buraya attıgım testte cok silik cizgi gbi var iste ama tabi kan verdim bugün negatif
Belki pozitif döner ultrasonda baktırdınız mı birkaç yerde okudum pozitif dönen

Belki pozitif döner ultrasonda baktırdınız mı birkaç yerde okudum pozitif dönen
Valla inan bende o ümitle dolaniyorum ama bilmiyorum ki ona inanmak ta istemiyorum ultrasonla baktı ama bisey yok dedi zaten cok ilgisiz bi doktordu ultrasona yattim gobegi mi actım cihazi gobegime degdirdi kalkabilirsin bisey yok dedi bakalim hayırlısı

Valla inan bende o ümitle dolaniyorum ama bilmiyorum ki ona inanmak ta istemiyorum ultrasonla baktı ama bisey yok dedi zaten cok ilgisiz bi doktordu ultrasona yattim gobegi mi actım cihazi gobegime degdirdi kalkabilirsin bisey yok dedi bakalim hayırlısı
Doktor değiştirin bence çünkü gebelik durumlarında hamile olsanız da olmasanız da doktorların yapmış oldugu tavır psikolojikmen çok etkiliyor

Doktor değiştirin bence çünkü gebelik durumlarında hamile olsanız da olmasanız da doktorların yapmış oldugu tavır psikolojikmen çok etkiliyor
Ya ben ilçede oturuyorum bi tane devlet hastanesi var hastanedede iki tane kadın doğum doktoru var diğeri iyi bi doktor buna göre ama randevu bulamiyorum hele şu virüsten dolayi hep dolu randevuları

Ya ben ilçede oturuyorum bi tane devlet hastanesi var hastanedede iki tane kadın doğum doktoru var diğeri iyi bi doktor buna göre ama randevu bulamiyorum hele şu virüsten dolayi hep dolu randevuları
Hayrlısı olsun inşallah ona göre ileri tarihli olsa bile o doktordan alabilirsiniz bence ya da erken gidip sıra alablrsnz randevuları olanların arasında çıkarır sizi de

Malesef bugün kan tahlilim negatif çıktı hala adet olmadım ama
Sizin testiniz de fazla idrardan bulanma olmus eger biseyler soyleyebilmek icin t çizgisinin tam altinda olmasi gerekirdi rengin.bakin bu da benim testim

Eklentiler

• IMG-20200817-WA0004.webp
    IMG-20200817-WA0004.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım :)Buda benim silik çizgim adetime 5-6 gün kala yaptım, iki gün iki testte böyle çıktı. Bu ay ovulasyon testiyle tam yumurtlama gününü değerlendirdik, bazı değişiklikler olunca vücudumda meraktan biraz erken yaptım testi. Sizce var mı bişey

Eklentiler

• F238BEA3-2038-41FC-A2B5-828773D98A7B.webp
    F238BEA3-2038-41FC-A2B5-828773D98A7B.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 660F0334-9C61-4D0E-A9C8-EF5DBCA60436.webp
    660F0334-9C61-4D0E-A9C8-EF5DBCA60436.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 62
Ben görüyorum ikinci çizgiyi hayırlı olsun bat gününüz geçtikten sonra hemen kan testi verin

Back